Metro-portal.hr

objavljeno 02.07.2011. 17:07:00
JOŠ NIŠTA

Potraga za Antonijom Bilić: Isušuje se jezero Brljan

Isušivanje jezera Brljan provode vatrogasci šibenske Javne vatrogasne postrojbe u suradnji sa stručnjacima Nacionalnog parka Krka

Antonia Bilić
Antonia Bilić (Facebook)

U potrazi za nestalom Antonijom Bilić popodne se počelo sa isušivanjem jezera Brljan na Krki neposredno uz most, a u današnjoj intenzivnoj potrazi, koja je počela jutros u 4 sata, za sada nisu pronađeni nikakvi predmeti ni tragovi koji bi se u ovom trenutku dovodili u vezu s njezinim nestankom, doznaje Hina od glasnogovornice šibensko-kninske Policijske uprave Marice Kosor.

Isušivanje jezera Brljan provode vatrogasci šibenske Javne vatrogasne postrojbe u suradnji sa stručnjacima Nacionalnog parka Krka.

Glasnogovornica PU Marica Kosor je popodne rekla da u sklopu današnje potrage za sada nisu pronađeni nikakvi predmeti ni tragovi koji bi se u ovom trenutku dovodili u vezu s Antonijinim nestankom.

Podsjetila je da je današnja potraga počela jutros u 4 sata. Pretražuje se jezero Brljan na Krki, područje Ervenika, Obrovca, područje uz cestu Obrovac-Gračac te Postinje na splitskom području. U potrazi sudjeluje više od 150 osoba - pripadnici Hrvatske vojske, specijalne, interventne, kriminalističke i temeljne policije te pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja sa 15 pasa.

U potragu su se uključili i ronioci i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, rekla je glasnogovornica šibensko-kninske PU Marica Kosor.

Dragana Paravinju (43), kojega se sumnjiči za ubojstvo Antonije Bilić, jučer su ponovno ispitali hrvatski istražitelji u zatvoru "Kula" u istočnom Sarajevu. Zamjenik ravnatelja policije Ministarstva unutarnjih poslova Hrvatske Milijan Brkić izjavio je kako će istražitelji po povratku u Hrvatsku analizirati detalje koje je u dodatnom razgovoru ponudio Paravinja kako bi se što uspješnije nastavila potraga za djevojkom nestalom još 7. lipnja.

02.07.2011. 17:07:00
http://metro-portal.hr/potraga-za-antonijom-bilic-isusuje-se-jezero-brljan/60868/