Metro-portal.hr

objavljeno 17.05.2022. 11:01:00
COOL

Potpuni osjećaj slobode i bezbrižnosti uz Huawei nova 9 SE

Puna godina besplatne zaštite od oštećenja zaslona za sve kupce najnovijeg modela Huawei serije nova

Huawei nova 9 SE
Huawei nova 9 SE (Huawei)

Huawei nova 9 SE, uz tehnološki impresivne funkcije i impresivan dizajn, osvaja domaće tržište pametnih uređaja i brojnim dodatnim pogodnostima uz njegovu kupovinu.

Svi korisnici koji kupe nova 9 SE uređaj do 28. lipnja ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez dodatnih troškova. Ova pogodnost vrijedi za sve lomove uzrokovane padom, pritiskom, udarcem ili nekim drugim sličnim nesretnim događajem.

Kako bi korisnici ostvarili ovu besplatnu pogodnost potrebno je posjetiti ovlašteno Huawei prodajno mjesto i kupiti pametni telefon nova 9 SE. Zatim je potrebno prijaviti se na svoj Huawei ID račun, otvoriti aplikaciju My Huawei i pronaći natpis kampanje za ovu besplatnu pogodnost, kliknuti na njega i zatim zatražiti pogodnost zaštite od oštećenja zaslona.

Zašto kupiti Huawei nova 9 SE?

Spajajući karakteristike cjenovno skupljih modela uz genijalnu kameru od 108 MP, odmah po premijeri nova 9 SE ocijenjen je kao pametni uređaj koji svakom korisniku pruža odličan omjer uloženog i dobivenog. Huawei SuperCharge tehnologija od 66 W omogućuje nova 9 SE da se napuni do 100% za samo 36 minuta, dok je za 60% potrebno svega 15 minuta. Čak iako ste zaboravili napuniti uređaj preko noći, ili ste ga ispraznili prilikom fotografiranja, surfanja, igranja igrica ili slušanja glazbe - moći ćete isto obaviti uz samo kratku stanku od navedenih aktivnosti.

Huawei nova 9 SE sadrži veliki 6,78-inčni FullView zaslon koji čini gledanje omiljenog video sadržaja te igranje igrica pravim užitkom. Tanko tijelo telefona obrubljeno je uskim okvirima od 1,05 mm što nova 9 SE čini jednostavnim za nošenje i praktičnim za korištenje. Također, nova 9 SE dolazi u tri prekrasne boje: Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black boji, pa ćete bez obzira na outfit ostati u središtu pozornosti. Također, 3D staklena pozadina uređaja stvara ugodan vizualni efekt presijavanja boja kada nova 9 SE gledate iz različitih kutova.

Ako ste još neodlučni nakon svega pročitanog, donosimo i još jednu akciju koju vežemo uz ovaj genijalni pametni uređaj. Naime, svi korisnici koji u periodu od 9. svibnja do kraja mjeseca kupe nova 9 SE uređaj u Elipso poslovnicama, na poklon će potpuno besplatno dobiti Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice.

Bežične slušalice FreeBuds 4i odlikuju se modernim dizajnom, kristalnim zvukom i opcijom aktivnog uklanjanja buke (ANC). Zahvaljujući snažnoj bateriji, slušalice podržavaju i do 10 sati neprekidne reprodukcije glazbe. Stvorene u kontroliranom laboratorijskom okruženju, FreeBuds 4i automatski podešavaju kvalitetu zvuka, kako bi stvorile što bolji frekvencijski odaziv.

 

My Huawei aplikacija

My Huawei aplikacija sadrži najnovije vijesti o Huaweiju, a korisnicima unutar aplikacije omogućena je međusobna interakcija s drugim korisnicima u svrhu razmjene informacija o proizvodima, aplikacijama, značajkama i ostalim relevantnim temama. Aplikacija ima i tim korisničke podrške koji pruža sve potrebne informacije o trenutnim aktivnostima i pogodnostima te odgovara na sve upite.

Aplikacija se može aktivirati nadogradnjom aplikacije Podrška, te ažuriranjem putem AppGallery trgovine, koja sadrži sve popularne globalne i lokalne aplikacije.

Huawei proizvodi i usluge

Huawei Sound Joy, najnoviji prijenosni zvučnik stigao je na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

17.05.2022. 11:01:00
http://metro-portal.hr/potpuni-osjecaj-slobode-i-bezbriznosti-uz-huawei-nova-9-se/137802/