Metro-portal.hr

objavljeno 12.06.2018. 17:20:40
NAJAVE

Postmodern Jukebox za Advent u Zagrebu

Ova multitalentirana glazbena skupina reinterpretira suvremene Pop, Rock i R&B hitove u stilu glazbene prošlosti, od svinga do doo-woopa preko Motowna

Postmodern Jukebox u ZG
Postmodern Jukebox u ZG (Arhiva)

Postmodern Jukebox se vraća i to u sklopu nove jesenske Black & White turneje. Nakon 20 rasprodanih koncerata diljem Europe svojim će nastupom ponovno oduševiti zagrebačku publiku 12. prosinca 2018. u Tvornici kulture.

Skupina koja svojim nastupima evocira duh prošlih vremena poznatim po nezaboravnim zabavama ove je jeseni ponovno u punoj spremi., koristeći suvremene medije vraća sat na vrijeme koje uvijek zamišljamo u crno-bijelim nijansama - jednostavnije, bezbrižnije, bez puno stvari koje odvraćaju pažnju.

Jukeboxa jesenskom turnejom u sastavu punom talentiranih glazbenika i fenomenalnih izvođača donosi brdo iznenađenja. Dosadašnja iskustva koja se nose s njihovih koncerata potvrđuju da niti jedna svirka nije ista., a nove pjesme i neočekivane kompilacije članova benda daju jedinstveni obrat svakom nastupu. Postmodern Jukebox ovom se turnejom punom novih hitova vraća u Zagreb nakon što je 2017. godine  rasplesao dupkom punu dvoranu Doma sportova.

Ova multitalentirana glazbena skupina reinterpretira suvremene Pop, Rock i R&B hitove u stilu glazbene prošlosti, od svinga do doo-woopa preko Motowna ili kako bi sam osnivač PMJ-a, Scott Bradlee rekao: "Pop glazba je vremenski stroj".

Nastali na Bradleeovu inicijativu  2009. godine Postmodern Jukebox je do sada prešao više od 950 milijuna YouTube pogleda s više od 3 milijuna pretplatnika te prikupili preko 2 milijuna Facebook likeova. Bend je nastupao na "Good Morning America", pokorio iTunes i Billboard ljestvice i zakačio pozornost NPR Music i NBC Newsa te izveo nekoliko stotina rasprodanih koncerata diljem svijeta.

Za one koji su do sada uživali samo u video nastupima ovog očaravajućeg sastava, svirka uživo je iskustvo nove dimenzije. Zapanjujuć party 20-tih koji bi i Great Gatsbyja posramio, pomiješan sa svingom 60-tih, a začinjen s malo Motor City soula i klasičnog rocka natjerat će publiku da otpleše noć u zaborav.

Bit će to još jedna jedinstvena fuzija talenta i osobnosti koja njihove nastupe čini uvijek zanimljivima i nanovo svježima.

12.06.2018. 17:20:40
http://metro-portal.hr/postmodern-jukebox-za-advent-u-zagrebu/112667/