Metro-portal.hr

objavljeno 23.02.2017. 10:18:00
DOĐITE!

Postmodern Jukebox u Zagrebu dobiva i domaće pojačanje

Posebno iznenađenje na zagrebačkom koncertu su i lokalne plesne snage koje je za ovaj događaj okupio plesni klub Jump'n'Swing Zagreb

Domaći plesači kao podrška
Domaći plesači kao podrška (Arhiva)

Već nakon tjedan dana od objave datuma koncerta dokazali su svoj status prave glazbene"must see" senzacije i u Hrvatskoj. Naime karte za koncert su naprosto 'planule' pa je ovaj spektakl prebačen iz male u veliku dvoranu Doma sportova.

Ovaj glazbeni kolektiv konstantno raste i mijenja se te trenutno broji nevjerojatnih 70 izvođača - pjevača, svirača i plesača na čelu sa Scottom Bradleejem na klaviru.

Svjetsku slavu postigli su gotovo preko noći i pravi su primjer benda koji je zahvaljujući viralnim video materijalima stekao ogromnu publiku u čitavom svijetu u nevjerojatno kratkom vremenu. Scott Bradlee prvi je glazbeni video snimio u vlastitom dnevnom boravku, a to čini i danas, nevjerojatnim tempom od jedne pjesme tjedno. Ono što ga čini briljantnim glazbenikom činjenica je da uspijeva svjetski poznate hitove obraditi tako da zvuče potpuno novo, svježe i još bolje.

Ovaj bend koji često nosi epitete poput 'fenomen' ili 'inicijativa', predstavnik je trenutno ultra popularnog vintage i hipster pokreta i to je još jedan razlog njihovoj ogromnoj popularnosti.

Zagrebački koncert održat će se u sklopu europske turneje koja je na zahtjev publike ponovljena nakon što su nedavno rasprodani koncerti u 75 gradova Europe, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda, kao i turneje u 45 gradova Sjeverne Amerike. Europska turneja počinje 27. veljače.

Posebno iznenađenje na zagrebačkom koncertu su i lokalne plesne snage koje je za ovaj događaj okupio plesni klub Jump'n'Swing Zagreb. Plesači Jump'n'Swinga već godinama rade na razvoju vintage plesne scene i upoznavanju javnosti sa super atraktivnim plesovima swing ere. Kao rasplesani ljubitelji vintage kulture u suradnji s organizatorima koncerta uspješno su realizirali svoju želju da Postmodern Jukebox koncert provedu plešući! Tako da uz odličnu zabavu na glazbenoj sceni svakako možete očekivati i zabavu na plesnom podiju kojeg će tijekom cijelog koncerta hrvatski, a i plesači iz susjedne Slovenije ispuniti veseljem i dobrom energijom! Za njih će naime biti pripremljen poseban podij. Taj će prizor sasvim sigurno biti impresivan.

Ostala mjesta u dvorani su sjedeća.

Ulaznice se nalaze u prodaji po cijenama od: tribina 190 kn, parter2 220 kn, parter1 240 kn, na prodajnim mjestima sustava Ticketshop, kao i na:
http://ticketshop.hr/hr/e/scott-bradlees-postmodern-jukebox/1055/

Osim spomenutih cijena ulaznica u prodaji se također nalazi i ograničeni broj ulaznica VIP Silver po cijeni od 450 kn, a uključuje suvenir akreditaciju, katalog, poklon i rezervirano mjesto.

Uz te ulaznice za najveće obožavatelje, u prodaji će se naći i vrlo mali broj VIP Gold ulaznica, po cijeni od 900 kn, dok one uključuju cijeli paket Vip Silver ulaznica, ali i Meet & Greet s izvođačima.

23.02.2017. 10:18:00
http://metro-portal.hr/postmodern-jukebox-u-zagrebu-dobiva-i-domace-pojacanje/103939/