Metro-portal.hr

objavljeno 19.05.2010. 08:52:00
SAMO NAJBOLJE

Postignite savršene noge za ljeto i plažu

Bliži nam se ljeto, što znači manje krpica i više pogleda na vaša bedra. Učinite neka budu vašim adutima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Učvrstite i ojačajte mišiće - Nije ni čudo da su zvijezde poput Madonne ili Claudie Schiffer ˝navučene˝ na spravicu za vježbanje pod imenom Power Plate. Samo 15 minuta vježbanja na ovoj vibrirajućoj platformi zateže i opušta mišiće i do 50 puta u sekundi. Ovo je jednako treningu od sat vremena u teretani. Njegovi dizajneri udružili su snage s kozmetičkom kompanijom Thalgo, kako bi stvorili seriju vježbi za topljenje masnih naslaga i skidanje celulita koje se koriste zajedno s kremom ˝Slim & Sclupt Expert Cellu-Thighs˝.

Krema za kožu - Elle Macpherson, Kate Moss i Naomi Campbell kunu se u kremu ˝Rodial's Bum Lift˝. Krema sadrži proteine iz žitarica i kolagen iz povrća, a kada se utrlja u bedra i stražnjicu ovaj gel ˝podiže, učvršćuje i zateže˝ kožu. Tajno oružje glumice Cameron Diaz jest ˝Adonia Legtone˝, krema koja smanjuje celulit za 47 posto samo devet minuta nakon primjene.

Četkanje - jedan od najboljih načina uklanjanja celulita jest i najjeftiniji: četkanje kože. Uvijek četkajte prema gore čvrstim pokretima nekoliko minuta prije nego odete pod tuš. Ovaj postupak ponavljajte na dnevnoj bazi u periodu od šest tjedana i rezultati neće izostati.

Depilacija - kućni pribor za depilaciju možete nabaviti od različitih proizvođača. Veet se može upotrebljavati na mokro ili suho i vrlo je učinkovit.

Solarij - ako se spremate za more, nije loše napraviti podlogu kroz par tretmana u solariju. Sve treba biti umjereno i pod kontrolom stručne osobe. I zapamtite, intenzivnim sunčanjem samo možete naškoditi koži, a to naravno ne želite.

Sredstva za samotamnjenje - dobra strana je u tome što su sredstva za samotamnjenje toliko napredovala da lažni ten uopće više ne izgleda lažno.  Postoje dvije vrste takvih sredstava. Jedna su ona koja jednostavno boje kožu, dok druga sadrže aktivni sastojak DHA, šećer koji u interakciji s mrtvim stanicama pretvara gornji sloj kože u smeđe. Za razliku od nekih drugih sastojaka u kozmetičkim proizvodima DHA se smatra sigurnim.  Njegove molekule su slične prirodnim koje proizvodi tijelo i vjeruje se da osim eventualne osjetljivosti na njega nema drugih negativnih posljedica.

19.05.2010. 08:52:00
http://metro-portal.hr/postignite-savrsene-noge-za-ljeto-i-plazu/40358/