Metro-portal.hr

objavljeno 15.11.2010. 23:27:57
PRVI SINGL

Poslušajte "Hold My Hand", duet Akona i Michaela Jacksona

VIDEO - Michael Jackson je baladu, koja najavljuje njegov novi posthumni album, s Akonom snimio 2007.

Hold my hand
Hold my hand (YouTube)

Prvi službeni singl sa spornoga novog albuma Michaela Jacksona objavljen je u ponedjeljak i prve su kritike dobre, a očekuje se i dobra prodaja.

"Hold My Hand", duet je koji je Jackson snimio 2007. sa senegalskim reperom i producentom Akonom, a procurio je u nedovršenu obliku godinu poslije. To je jednostavna, ali zarazna balada koji će Jacksonove obožavatelje podsjetiti na njegovu smrt jer počinje s "The life don't last forever" (Život ne traje vječno).

Prve kritike i prikazi na internetskim stranicama Jackovih obožavatelja pohvalili su duet i kažu da je Akon poboljšao produkciju.

"U vezi s ovom pjesmom neće biti spora oko vokala. Jedino je pitanje koliko će brzo doći na top liste", objavio je Huffington Post i dodao kako je pjesma već visoko na Twitteru. "Hold My Hand" nije "Man in the Mirror", piše list, "ali to je lijep utješni dar koji će popuniti prazninu zbog njegova odlaska".

Jacksonova stranica na Facebooku preplavljena je tisućama komentara nove pjesme, a obožavatelji su uzbuđeni zbog skorog izlaska i albuma nazvana "Michael". Album će se prodavati od 14. prosinca, a to postumno izdanje prvo je izdanje novoga materijala Michaela Jacksona od njegova albuma "Invincible" iz 2001.(hina/metro-portal)

15.11.2010. 23:27:57
http://metro-portal.hr/poslusajte-hold-my-hand-duet-akona-i-michaela-jacksona/51263/