Metro-portal.hr

objavljeno 27.12.2012. 09:41:51
INMUSIC 2013

Posljednja prilika za kupovinu INmusic blagdanskog paketa

Festival će se na zagrebačkom Jarunu održati od 24. do 26. lipnja 2013. godine, pošto ponovno ima nulti dan

INmusic još uvijek po niskim cijenama
INmusic još uvijek po niskim cijenama (INmusic)

Odbrojavanje je polako počelo. Preživjeli smo još jedan „smak svijeta" i ostalo je samo nekoliko dana do kraja 2012. godine. 31. prosinac je datum koji se željno iščekuje, a gdje će na taj dan biti i što će raditi većina Hrvata planira tjednima unaprijed.

Planiranje je važno pa zato sve ljubitelje dobre glazbe valja podsjetiti da je navedeni datum ujedno posljednja prilika za kupovinu blagdanskog paketa INmusic festivala. U njemu se nalazi ulaznica za osmo festivalsko izdanje te festivalska majica, a svima koji paket nekome žele pokloniti, nudi se mogućnost slanja personalizirane poruke koja će lako sažeti dobre želje.

Prvi najavljeni izvođači predstojećeg INmusic festivala su Iggy and the Stooges, a budući da su organizatori i ovoga puta posjetiteljima odlučili pokloniti nulti dan, festival će se na zagrebačkom Jarunu održati od 24. do 26. lipnja 2013. godine.

Paket se može naručiti isključivo putem Tisak media webshopa na internetskoj stranici www.tisakmedia.hr te će biti dostavljen na vama najbliži kiosk Tiska. Cijena paketa je 320 kuna, a želite li sebi ili prijatelju kupiti samo festivalsku ulaznicu, po povoljnijoj cijeni od 300 kuna možete je pronaći u Tisak media centrima u Zagrebu na sljedećim adresama: Arena centar (Lanište bb), Astoria (Račkoga 2), Autobusni kolodvor (Avenija Marina Držića), Frankopanska 5a, Gajeva 2, Pothodnik (Glavni kolodvor, Grgura Ninskog bb). Adresa Tisak media centra u Varaždinu je Ivana Kukuljevića 13, u Osijeku Trg slobode 6, u Karlovcu Trg Matije Gupca 1, u Rijeci Korzo 26, a u Splitu Vukovarska 207 (City Center One).

Kraj godine idealna je prilika za rezimiranje značajnih događaja. 2012. godina je INmusic festivalu donijela velika svjetska priznanja. CNN ga je uvrstio na popis 50 najboljih svjetskih festivala, osiguran je live prijenos festivalskih koncerata diljem svijeta putem YouTubea (na isti su se način prenosili i drugi festivalski velikani poput Coachelle (SAD), Sónara (Španjolska), Bestivala (Ujedinjeno Kraljevstvo), Lollapalooze (SAD) itd.).

Sedmo festivalsko izdanje obilježili su sjajni koncerti te novi i zanimljivi dodatni sadržaji poput pozornica „Ko to tamo peva" i „Tko pjeva zlo ne misli", Nargila Chill Out Bara ili ljudskog džuboksa koji su u tri dana oduševili pedesetak tisuća posjetitelja. Ukoliko se na popisu vaših novogodišnjih odluka nalaze dobar provod u 2013., upoznavanje novih ljudi, ples kao metoda razgibavanja i ušteda novca, na vrijeme osigurajte svoju povoljniju ulaznicu za INmusic festival.

27.12.2012. 09:41:51
http://metro-portal.hr/posljednja-prilika-za-kupovinu-inmusic-blagdanskog-paketa/75635/