Metro-portal.hr

objavljeno 19.07.2013. 12:37:00
SPEKTAKL

Posebna regulacija prometa u Splitu zbog koncerta The Wall

Privremena regulacija prometa vrijedi za period od 21.7.2013. od 10:00 sati do 24.7.2013. godine do 20:00 sati.

Spektakl u Splitu je sve bliže
Spektakl u Splitu je sve bliže (Adria Entertainment)

Povodom koncerta Rogera Watersa koji će se održati na stadionu Poljud, iz organizacijskih i produkcijskih razloga će u Splitu privremeno biti zatvoren promet na dijelu sljedećih prometnica: Osmih mediteranskih igara i Poljudsko šetalište.

Privremena regulacija prometa vrijedi za period od 21.7.2013. od 10:00 sati do 24.7.2013. godine do 20:00 sati

Zatvaranje navedenih prometnica obavljati će se povremeno, a obuhvaća i prometovanje linija javnog gradskog prijevoza.

Nesmetan pristup će biti omogućen poligonu za obuku vozača, posjetiocima ugostiteljskog objekta „Hemingway bar" te korisnicima rekreacijskih sportskih terena.

Navedena kratkotrajna izmjena u prometu je donešena u suglasnosti i sukladnosti sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama (N.N. br 67/08) i čl.30. Odluke o uređenju prometa na području Grada Splita (Sl. Gl. Grada Splita b3. 3/98)

Na sam dan koncerta (23.7.2013.), zbog velikog broja posjetioca, svim građanima i turistima se savjetuje korištenje prometnica (i parkirališnih mjesta) koje nisu u neposrednoj blizini stadiona Poljud. Također svim posjetiocima koncerta se savjetuje da na mjesto održavanja (stadion Poljud) dođu na vrijeme kako bi se izbjegle velike gužve pri samom ulazu na stadion.

Spektakl THE WALL Rogera Watersa počinje točno u 20:45. Nema predgrupe.

Ljubitelji Pink Floyda i The Wall-a nisu samo fanovi nego istinski obožavatelji lika i dijela Rogera Watersa. Sudeći prema dosadašnjim uspjesima tokom prošle turneje, ali i prema rasprodanom koncertu koji se održao u Areni Zagreb, 2011 godine, za očekivati je da će i ovaj koncert oduševiti sve prisutne koji na vrijeme nabave svoje ulaznice.

Hrvatska ima veliku čast i priliku za vidjeti ovakav spektakl  po drugi puta - 23.7.2013. na Poljudu  u Splitu! Ukoliko netko nije uspio vidjeti remek djelo Rogera Watersa - ovo je prilika koja se ne propušta. Oni koju su vidjeli - znaju da će doći po još.

Budite i vi dio rekorda! Ovogodišnja turneja rušit će vlastite rekorde postavljene tokom protekle 3 godine.

Povećanjem temperature te približavanjem datuma koncerta, povećava se i potražnja za ulaznicama za koncertni spektakl Rogera Watersa. Za manje od tjedan dana The Wall će biti izveden na stadionu Poljud u Splitu! The Wall je zaista sjajan spektakl koji sa sobom nosi poruku te je ovo prilika koja se ne propušta!

Ulaznice su u prodaji na svim Eventimovim prodajnim mjestima, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi moguće je naći i popis svih prodajnih mjesta). Podijeljene su u nekoliko kategorija:

VIP LOŽE - 600 kuna
FAN PIT- 380 kuna
TRAVNJAK- 280 kuna
SJEDENJE 1 - sektori D, E, P, R - 400 kuna
SJEDENJE 2 - sektori F, G, N, O - 330 kuna
SJEDENJE 3 - sektori H, M - 230 kuna
SJEDENJE 4 - sektori I J, K, L - 100 kuna

Koncert održan u Areni Zagreb 13.04.2011. godine je bio rasprodan. Navedeni spektakl svakako spada u vrhunce koncertnog audio vizualnog doživljaja. To može posvjedočiti svatko od 18 tisuća oduševljenih posjetitelja.

Nema sumnje da će i koncert na Poljudu oduševiti sve prisutne obzirom da je Roger Waters obećao da će stadionska turneja biti još atraktivnija, dramatičnija i uzbudljivija od nastupa u arenama. Koncertni audio vizialni spektakl na splitskom Poljudu, 23.7.2013. godine je drugi koncert na turneji te hrvatska publika ima priliku među prvima vidjeti ovo grandiozno djelo Rogera Watersa!

 

"The Wall uživo je bez mane. Svatko ga mora vidjeti za vrijeme svog života." -  Philadelphia Inquirer

"Djelo odjekuje još snažnije nego prije. " - The Independent

"The Wall je trijumf ambicije... vrhunac postignuća u rocku." - The Times, London

"Nemoguće je biti neimpresioniran ovom izvedbom s doživljajem za sva osjetila " - The Guardian

19.07.2013. 12:37:00
http://metro-portal.hr/posebna-regulacija-prometa-u-splitu-zbog-koncerta-the-wall/79340/