Metro-portal.hr

objavljeno 06.11.2019. 12:01:00
HUMANITARNO

Pop-up radionica izrade Superzdjelica za ljubimce

Superzdjelice su jednostavno super! Evo zašto vaš pas (ili mamin, susjedov, frendov) mora imati barem jednu - jer ćete njenom izradom pomoći napuštenim psima!

Dođite i napravite jednu
Dođite i napravite jednu (Arhiva)

Nakon prošlogodišnje prve pop-up radionice izrade Superzdjelica - personaliziranih keramičkih zdjelica za ljubimce, čiji je prihod u cijelosti doniran odabranom azilu za napuštene pse, Pasica kasica i Atelje na br. 1 sastaju se ponovno s istim dobrim ciljem.

Ako želite učiniti malo dobro djelo za pse u azilima, pridružite se ovoj kreativnoj akciji i u ponedjeljak, 11. studenog u Ateljeu na br. 1 ne propustite pop-up radionicu keramike posvećenu izradi Superzdjelica.

Uz to što ćete razveseliti svog ljubimca (ili maminog, susjedovog, frendovog ili imaginarnog) novom keramičkom zdjelicom s vašim potpisom, pomoći ćete i manje sretnim psima koji nemaju svoj dom. Ovo je, također, i sjajna prilika da se upoznate s keramikom i kreativno zabavite.

Superzdjelice su najposebnije zdjelice jer na cijelom svijetu ne postoje dvije iste, najosobnije jer ih vlastitim rukama izrađuje vlasnik za svog četveronožnog najboljeg prijatelja, ali i najbolje jer pomažu napuštenim psima - baš svaka Superzdjelica koju izradite pomoći će (najmanje) jednom usamljenom psu bez krova nad glavom.

Radionica će se održati u Ateljeu na br. 1 (Ulica Republike Austrije 1, 1. kat) u ponedjeljak, 11. studenog od 18 do 21 h. Sudjelovanje na radionici moguće je uz prethodnu prijavu i donaciju u iznosu od 200 kn koja odlazi ravno u šape pasa iz Azil Prijatelji Čakovec.

Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo, a ni godine nisu važne - samo veliko srce i dobra volja. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom na e-mail: ateljenabr.1@gmail.com. Psi su, naravno, dobrodošli!

06.11.2019. 12:01:00
http://metro-portal.hr/pop-up-radionica-izrade-superzdjelica-za-ljubimce/121757/