Metro-portal.hr

objavljeno 04.07.2010. 13:02:00
COOL GAMES

Pomrčina: Hoće li Bella pripasti Edwardu? Vi odlučite!

VIDEO: Komedijaški dvojac The Fine Brothers osmislio je video/igricu u kojoj vi određujete što će se zbiti s junacima Sumrak sage

sumrak saga pomrčina
sumrak saga pomrčina (YouTube - The Fine Brothers)

Pretvarajte se koliko god želite da vas Sumrak saga ne zanima, ali sama činjenica da vas toliko živcira sva priča oko ljudi, vampira i vukodlaka dokazuje da niste ravnodušni i da znate barem ponešto o samom serijalu. Ako već ne možete izbjeći famu nastalu oko Belle, Edwarda i Jacoba koji su se poput politike uvukli u vašu svakodnevicu, svoje frustracije možete izliječiti na vrlo originalan način - preko YouTubea.

>> "Pomrčina" je dosad najlošiji nastavak Sumrak sage

Naime, dok se rijeke tinejdžera i onih malo starijih slijevaju u kina kako bi pogledale "Pomrčinu", treći nastavak sage, vama koji to ne možete svariti preporučamo "8-Bit Twilight Eclipse", potpuno neautoriziranu i iznimno zabavnu video/igricu.

>> "Pomrčina" prikazana u SAD-u

Ovaj igračko-interaktivni video s YouTubea smišljen je u glavama Bennyja i Rafija Finea, komedijaškog dvojca filmaša koji su poznati kao The Fine Brothers. Služeći se posljednjim  8-bitnim tehnologijama, dečki su predstavili spomenuti trojac obožavateljima u sasvim novom svjetlu. Preko YouTubea možete ne samo svjedočiti borbi krvopija i vukodlaka oko ljubavi već možete i sami odabrati alternativne završetke priče i odrediti što se likovima događa dok se radnja odvija. Hoće li Edward napokon dobiti Bellu za sebe? Ili će tim Jacob biti uspješniji? Jednim klikom miša vi određujete ishod.

04.07.2010. 13:02:00
http://metro-portal.hr/pomrcina-hoce-li-bella-pripasti-edwardu-vi-odlucite/43923/