Metro-portal.hr

objavljeno 10.09.2010. 12:02:57
PREDOMISLIO SE

Pomirili se Fabio Capello i David Beckham

Do trzavica je došlo kad je Capello izjavio da je Beckham prestar za reprezentaciju, ali čini se kako se Beckham ipak vraća u momčad

Fabio Capello i David Beckham
Fabio Capello i David Beckham (Getty Images)

Fabio Capello i David Beckham sastali su se kako bi izgladili odnose nakon posljednjih nesuglasica.

Do trzavica između izbornika engleske nogometne vrste i Beckhama koji je dres reprezentacije odjenuo 115. puta, došlo je nakon Capellove izjave da je Beckham prestar za reprezentaciju.

"Bio sam neugodno iznenađen," priznao je Beckham. Iznenađena, čak i ogorčena je bila i engleska javnost koja smatra kako je Beckham zbog svojih zasluga u dresu s grbom 'tri lava' zaslužio više respekta. "Don Fabio" se kasnije predomislio i poručio kako su Beckhamu otvorena vrata reprezentacije.

>> Beckham: Ne namjeravan postati trener, Capello mora ostati

"Još uvijek se nemam namjeru oprostiti od reprezentacije. Još uvijek uživam igrajući nogomet," kazao je Beckham koji je nakon sastanka bio iznimno zadovoljan.

"Vratili smo stvari tamo gdje im je i mjesto - na teren. Na travnjaku moram dokazati da zaslužujem poziv u nacionalnu vrstu," kazao je veznjak Los Angeles Galaxyja, te dodao: "Nemam nikakvih nesporazuma s Capellom. U mnogim stvarima ga iznimno poštujem," zaključio je Beckham koji je SP u Južnoj Africi propustio zbog ozljede. (hina/metro-portal)

10.09.2010. 12:02:57
http://metro-portal.hr/pomirili-se-fabio-capello-i-david-beckham/47675/