Metro-portal.hr

objavljeno 11.01.2013. 20:02:00
HALOO?!

Policija i dalje ne otkriva ništa o eksplozijama

Zagrebom odjekuju eksplozije, a od policije i mini-tenkista Pavla Kalinića ne može se saznati ništa suvislo

Blago nama uz ovakve službe
Blago nama uz ovakve službe (Arhiva)

Policija zbog eksplozije koja je noćas odjeknula u Stenjevcu na zapadu Zagreba razgovora s 10-ak osoba za koje smatra da možda imaju korisne podatke o tom događaju, uključujući i 53-godišnjaka ozlijeđenog u eksploziji, ali zasad nitko nema status osumnjičenika.

Eksplozija se dogodila nešto iza ponoći na raskrižju Aleje Bologne i Gospodske ulice u blizini željezničke pruge na kojoj je prije dva dana u Susedgradu teretni vlak naletio na eksplozivnu napravu.

Neki mediji objavili su da se 53-godišnjeg muškaraca koji je ozlijeđen u noćašnjoj eksploziji sumnjiči da je podmetnuo obje eksplozije, ali u policiji kažu da je u ovom trenutku o tome prerano govoriti te da još nemaju osumnjičenika.

Za ozlijeđenog muškarca, s kojim policija još uvijek razgovora, načelnik zagrebačke policije Goran Burušić ranije je rekao da se ne može govoriti u kojem se svojstvu našao na mjestu događaja i kako je ozlijeđen.

Iako zasad nije utvrđeno je li riječ o istim eksplozivnim napravama, policija ne isključuje mogućnost da su eksplozije u Stenjevcu Susedgradu, koje su uznemirile brojne građane, povezane, ali isključuje mogućnost da je riječ o terorizmu

11.01.2013. 20:02:00
http://metro-portal.hr/policija-i-dalje-ne-otkriva-nista-o-eksplozijama/75921/