Metro-portal.hr

objavljeno 01.11.2011. 09:46:44
PA SE TI ŽURI...

Policajka uhitila kolegu zbog prebrze vožnje

VIDEO: Nakon kratke potjere policajka iz Miamija uhitila je svog kolegu koji se u službenom vozilu žurio, postizao brzine oko 190 km/h, na svoj drugi posao kao zaštitar u školi

Policajka uhitila kolegu zbog prebrze vožnje

Policajka iz Miamija je nakon kratke potjere za policijskim vozilom uhitila svog kolegu zbog opasne i brze vožnje autocestom, a on je u svoju obranu kazao kako se žurio, brzine su dosezale čak 190 km/h, da ne zakasni na svoj drugi posao, javljaju mediji.

Potjera je započela kada je policajka D.J. Watts uočila drugo policijsko vozilo bez upaljenih signalizacijskih svjetala kako juri autocestom i leti iz trake u traku, te na taj način ugrožava druge sudionike u prometu.

Nakon kratke, ali brze potjere policajka je sustigla vozilo, te pod prijetnjom oružja uhitila kolegu policajca Fausta Lopeza koji je nakon završene smijene, još uvijek u službenoj uniformi, žurio da ne zakasni na svoj drugi posao na kojemu radi kao zaštitar u jednoj školi.

Protiv 35-godišnjeg policajca podnesena je kaznena prijava, a dok njegov slučaj ne dođe pred sud Lopez je vraćen na dužnost jer, kako kaže glasnogovornik policije Miamija Delrish Moss, "u ovome trenutku radi se samo o prometnom prekršaju".  

  

01.11.2011. 09:46:44
http://metro-portal.hr/policajka-uhitila-kolegu-zbog-prebrze-voznje/65028/