Metro-portal.hr

objavljeno 29.10.2018. 12:01:00
KVIZ

Polako već sad s prijavom kreni, veselo KOZom pozdravi studeni!

Svaka ekipa može se sastojati od maksimalno četiri osobe, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi

Svi na KOZu!
Svi na KOZu! (KOZa)

nedjelju, 4. studenog, s početkom u 19:15 sati u prostoru Metropolis kluba (Avenija Dubrovnik 10, Zagreb) odigrat ćemo 57. izdanje KOZe, kviza općeg znanja.

Kroz veseli kviz od stotinjak pitanja vodit će nas jedan od najboljih regionalnih stand-up komičara, maestralni Goran Vugrinec Goc, a zbog velikog interesa i ograničenog broja stolova sve zainteresirane pozivamo da svoje ekipe prijave što je prije moguće putem ove poveznice:


AJMO NA KOZu (klikni, ne srami se! )


Svaka ekipa može se sastojati od maksimalno četiri osobe, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi. Odličan nagradni fond osigurali su naši dragi partneri BrewBites, Taman Chocolates, Zagreb Film FestivalRoom Escape Zagreb by Fox in a BoxBowling Club, Miss Donut, Ljutoteka i Tehnički muzej Nikola Tesla. Ovu ćemo priliku iskoristiti i da najavimo našeg novog partnera - KOZu će u od 57. izdanja na dalje podržavati i Zvijezda.

Za sve koji dosad nisu imali priliku odigrati KOZu ukratko ćemo predstaviti osnovnu strukturu kviza. Za svako pitanje predviđeno je 30 sekundi vremena. Prva kategorija, Opći kaos, donosi 20 pitanja iz svih mogućih područja općeg znanja formuliranih na standardnom kvizaškom pitanje-odgovor principu.

15 razloga zašto te mrzim naša je "A, B ili C" kategorija s fotografijama.

Sofijin izbor ponudit će četiri različita tematska seta pitanja, a sretnici koje voditelj izvuče iz šešira moći će odabrati dvije kategorije na koje će morati odgovarati cijela dvorana.

Multimedijalna kaljuža predstavlja pet različitih filmića koje smo montirali za kviz. U svakom filmiću ekipe će morati paralelno analizirati sliku, zvuk i titlove. Primjerice, u ovoj snimci traži se ime filma (video), ime serije (audio) i ime pjesme (titlovi):


Čija mama crne brege dere KOZina je klasična igra asocijacija. Pet točnih odgovora na naša pitanja donosi vam pet hintova koji upućuju na jednu stvarnu osobu čiji identitet morate otkriti.

Finalna kategorija, brzopotezno rešetanje Točno u podne, na pozornicu će izvesti dvije najuspješnije ekipe kako bi se saznao konačan pobjednik kviza.

Također, nakon uspješnog testiranja odlučili smo zadržati i sedmu kategoriju - zahtjevni ali zabavni Plimni val, audiozapis koji od ekipa zahtijeva maksimalnu koncentraciju i odštopane uši.

Vidimo se u nedjelju, 4. studenog, na još jednoj velikoj fešti znanja na kakve vas je KOZa dosad navukla!

29.10.2018. 12:01:00
http://metro-portal.hr/polako-vec-sad-s-prijavom-kreni-veselo-kozom-pozdravi-studeni/115117/