Metro-portal.hr

objavljeno 26.06.2009. 22:27:03
rasplet

Polako se doznaju detalji smrti Michaela Jacksona

Liječnik koji je bio s Jacksonom na razgovoru u policiji

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Cijeli dan stižu vijesti o detaljima zadnjih trenutaka Michaela Jacksona, a glavni izvor informacija na koji su trenutno uprte sve oči je TMZ, do sada trač portal bez kredibiliteta, a sada pouzdan izvor vijesti o slučaju Jackson.

Ne samo da su prvi javili sve što se zbivalo, nego su i bili potpuno u pravu, za što su dobili i pohvalu i zahvalu kolega iz LA Timesa, koji je sinoć bio citiran umjesto da zasluge dobije TMZ.

Tako su i prvi došli do snimke poziva službi 911 iz Jacksonove vile, u kojem osoba koja se nije predstavila traži hitnu pomoć za pedesetogodišnjeg muškarca koji ne diše i ne daje znakove života. Nakon toga priznaje da je kraj bolesnika liječnik, koji je jedini bio s njim u sobi kada je Jackson prestao disati. Poslušajte snimku.

062609_michael_2.mp3

Liječnika cijeli dan nije bilo, no na kraju se ipak pojavio i sprema se razgovarati s policijom, a radi se o kardiologu Dr. Conradu Robertu Murrayu iz Houstona, koji mu je navodno dao injekciju Demerola neposredno pred smrt i pokušavao ga oživiti nakon što mu je zakazalo srce.

U 22.30 po našem vremenu trebala je biti održana press konferencija mrtvozornika koji je pregledao tijelo kralja popa, no policija LA je poslala svog glasnogovornika da javi medijima kako je došlo do odgode od sat i pol do dva. Rezultati toksikoloških nalaza bit će poznati tek za otprilike mjesec i pol, tako da će se do tada trebati pričekati sa zaključcima.

26.06.2009. 22:27:03
http://metro-portal.hr/polako-se-doznaju-detalji-smrti-michaela-jacksona/19115/