Metro-portal.hr

objavljeno 21.08.2011. 18:17:00
POŠTO KILA MOZGA?

Pokušao voziti automobil poput Freda Kremenka

Mladić iz Detroita vozio je kamionet po prometnoj cesti i cijelo vrijeme pokušavao kočiti nogom, baš kao što to radi slavni junak popularne Obitelji Kremenko

Fotografija vijesti

Jeste li se ikada, gledajući slavni crtić o obitelji Kremenko, pomislili da bi baš bilo cool da možete svoj automobil zaustaviti nogama, kako to radi Fred Kremenko? Nismo ni mi, ali 24- godišnji mladić iz američkog Detroita jest.

Amerikanac je vozio prometnom cestom i pri tomu trenjem između svojih stopala i asfalta pokušavao natjerati svoje pick up vozilo da se zaustavi.

Na njegovu nesreću, događaj se zbio pred očima zabezeknutih policajaca, koji su (na našu sreću) snimili cijelu stvar.

Uskoro se ispostavilo kako je mladić prije nego je sjeo u kamionet bio svjestan da mu ne rade kočnice, ali to ga očigledno nije niti najmanje spriječilo da svejedno izađe na jednu od najprometnijih cesta u gradu.

Iz policije su rekli kako mladić nije uspio na vrijeme zaustaviti vozilo te je izazvao prometnu nesreću u kojoj je oštetio još četiri automobila.

Mladić se bezuspješno pokušao opravdati kako je planirao popraviti kočnice čim se vrati kući, ali to mu nije pomoglo, stoga mu sad jedino preostaje da u istu stvar pokuša uvjeriti i sud.

Pogledajte video:


21.08.2011. 18:17:00
http://metro-portal.hr/pokusao-voziti-automobil-poput-freda-kremenka/62449/