Metro-portal.hr

objavljeno 06.07.2011. 11:41:31
NEVJEROJATNO

Pokušala supruga prešvercati iz zatvora u koferu

Maria del Mar Arjona Rivero svog je supruga koji se smatra jednim od najvećih meksičkih krijumčara droge jednostavno strpala u kofer

Supruga su policajci pronašli u koferu
Supruga su policajci pronašli u koferu (MWN)

Opasnog kriminalca Juana Ramireza Tijerina, koji služi 20 godišnju zatvorsku kaznu zbog krijumčarenja droge i koji se smatra jednim od vodećih "drug lordova" Meksika, supruga je pokušala prešvercati iz zatvora u koferu nakon bračne posjete.

Krimalac sklupčan u kovčegu bio je Juan Ramírez Tijerina za kojeg meksički ministar unutarnjih poslova Juan Campos za Metro tvrdi da je "vrlo opasan kriminalac" kojega je vojska uhitila 2007. u pokušaju da natovari avion narkoticima. Osuđen je također i za nedopušteno posjedovanje oružja. 

Devetnaestgodišnja María del Mar Arjona Rivero izgledala je vrlo nervozno vukući težak kovčeg kad je na nju posumnjala straža. Tvrdila je da se u koferu nalazi prljavo rublje, ali nakon pregleda ustanovljeno je da se unutra krije njen suprug koji se savio u položaj fetusa i čekao da ga domišljata supruga izbavi iz zatvora.

Supruga je uhićena, a Ramirez, blizak suradnik Joaqina Guzmana Loree "El Chapa" koji se nakon smrti Osame Bin Ladena nalazi na vrhu FBI-ove liste najtraženijih kriminalaca, provest će još mnogo godina u zatvoru. 

Piše: MWN
06.07.2011. 11:41:31
http://metro-portal.hr/pokusala-supruga-presvercati-iz-zatvora-u-koferu/60998/