Metro-portal.hr

objavljeno 16.07.2010. 14:12:21
DINAMO-HAJDUK

Poklepović: Želimo Superkup, idemo po pobjedu na Maksimiru

Hajduk i Dinamo u subotu će na Maskimiru odlučivati o pobjedniku domaćeg Superkupa

Stanko Poklepović
Stanko Poklepović (Zeljko Hajdinjak / Cropix )

Trener Hajduka Stanko Poklepović danas je najavio kako će njegova momčad u sutrašnjm domaćeg Superkupa na Maksimiru ići na pobjedu protiv Dinama.

"Uvijek želim pobjediti i to je moj glavni motiv. Hajduk će tako igrati u svim utakmicama u sljedećoj sezoni, uključujući i europske utakmice", rekao je Poklepović na današnjoj konferenciji za novinare.

Ovog su tjedna uoči sutrašnjeg finala domaćeg Superkupa i Hajduk i Dinamo igrali međunarodne utakmice. Hajduk je u prijateljskoj utakmici na Poljudu protiv HSV-a iz Hamburga odigrao 3:3, a Dinamo je na Maksimiru u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka pobijedio slovensku momčad Luka Koper s 5:1.

Poklepović je rekao kako je Hajduk u dijelu utakmice protiv HSV-a prezentirao bolju igru nego Dinamo protiv momčadi Kopera.

"No, mi smo imali propuste koje Dinamo nije imao, odnosno Dinamo nije imao toliko propusta u obrani", dodao je Poklepović. Naglasio je kako će Hajduk u finalu Superkupa nastojati ukloniti nedostatke u igri koje je pokazivao u prijateljskom meču protiv HSV-a.

"Analizom smo ustanovili koji su igrači sudjelovali u tim nedostacima", dodao je trener Hajduka. Poklepović je istaknu kako Dinamo ima "karizmatičnog" trenera Velimira Zajeca.

"Zajec je kao igrač imao osjećaj za stvaranje igre i prostor i vjerojatno će kao trener to pukušati pretočiti u u svoju momčad", kazao je Poklepović.

Odgovarajući na novinarska pitanja Poklepović je istaknuo kako odlazak Marija Mandžukića "neće bitno utjecati na igru Dinama u sljedećoj sezoni", jer zagrebačka močad ima dosta nogometaša i može premostiti nedostatak Mandžukića.(hina/metro-portal)

16.07.2010. 14:12:21
http://metro-portal.hr/poklepovic-zelimo-superkup-idemo-po-pobjedu-na-maksimiru/44614/