Metro-portal.hr

objavljeno 11.03.2013. 10:22:00
PALAC DOLJE

Pokažite što ne volite Hater aplikacijom

Haterom možete snimati fotke ili ih povlačiti sa internet stranica tipa Facebooka, dati im naslov i komentar i, napokon, veselo hejtati

Hater - aplikacija za stvari koje ne volite
Hater - aplikacija za stvari koje ne volite (iTunes)

Muke po lajkovima, odnosno dislajkovima, vjerojatno se nikada neće riješiti unutar neke društvene mreže, od Facebooka prema manjima, jer su oglašivači i brandovi previše važni za opstanak da bi se dozvolilo označavanje njihovih proizvoda palcem prema dolje.

Prvi pokušaj koji nije baš zaživio bila je aplikacija EnemyGraph koja vam omogućava da na Facebooku pokažete tko vam je toliko mrzak da ga smatrate neprijateljem. Jasno, Facebook je baš ne reklamira ...

Novi pokušaj djelo je Jakea Banksa i zove se jednostavno Hater, a cilj je jasan - pokazati što ne volite. Aplikacija je slična Instagramu i prilično je jednostavna - fotkate nešto što ne volite, stavite naslov i kratki tekst i podijelite s frendovima. Lajkova - nema :)

Zgodna mogućnost je i povlačenje fotki s drugih internetskih stranica koje onda možete hejtati, što će sigurno privući dobar dio korisnika Facebooka kojima su, primjerice, raznorazni Villeovi već navrh glave.

Sjajnu ideju nadopunio je i odličnom opcijom Alter ego, koja će vam omogućiti anonimno dijeljenje stvari koje ne volite kod prijatelja. Za sada postoji verzija za iPhone, radi se na Android inačici koja se očekuje za koji mjesec. 

11.03.2013. 10:22:00
http://metro-portal.hr/pokazite-sto-ne-volite-hater-aplikacijom/76958/