Metro-portal.hr

objavljeno 25.01.2009. 21:14:26
nastradala samo divlja svinja

Pohvale za organizaciju prijevoza i smještaja rukometaša

SP rukomet - za transport angažirano 50 automobila i 24 autobusa

Fotografija vijesti

"Naših 35 vozača rade danonoćno u svih sedam gradova domaćina i svi odreda imaju pohvale za sektor prijevoza", kazao je predsjednik Povjerenstva za prihvat, smještaj i prijevoz SP 2009 Vedran Režić.

Ukupno je za SP 2009 angažirano 50 osobnih automobila i 24 autobusa kojima se voze sve reprezentacije sudionice prvenstva.

"Reprezentacije ne mijenjaju autobuse bez obzira u kojem su gradu i time su svi zadovoljni. Osobnim automobilima se koriste VIP-gosti, suci, predstavnici nacionalnih saveza i IHF-a, a našim vozačima ništa nije teško. Među prvima se bude, a među posljednjima završavaju sa poslom na ovom prvenstvu", kazao je Režić, koji je sa svojim pomoćnikom Mladenom Stankovićem radio i organizaciji transporta Europskog prvenstva 2000. i Svjetskog prvenstva za žene 2003.

"Ovo prvenstvo je puno zahtjevnije jer su i udaljenosti između gradova veće, a i veći je broj reprezentacija, službenih osoba i novinara. Zasad je svatko od vozača od početka prvenstva prosječno odvozio više od 5000 kilometara, a mislim da će ta brojka na kraju biti viša od 8000 kilometara", kazao je Stranković, koji je dodao kako je zasad zabilježen samo jedan udes.

"Prije nekoliko dana vozilo sa predsjednikom tuniskog saveza je u Istri u mrkloj noći naletio na divlju svinju. Sve je završilo sretno i bez težih posljedica, osim za životinju".(hina/metro-portal)

25.01.2009. 21:14:26
http://metro-portal.hr/pohvale-za-organizaciju-prijevoza-i-smjestaja-rukometasa/14401/