Metro-portal.hr

objavljeno 14.01.2015. 23:01:00
ZABLUDE

Pogrešne ideje koje muškarci imaju o seksu

Muškarci su prilično povodljiva bića, pa vrlo često savjete "starijih i iskusnijih" bez ikakve provjere uzimaju zdravo za gotovo ... što, naranvo, nije dobro

Velik broj muškaraca zapravo ne shvaća seks
Velik broj muškaraca zapravo ne shvaća seks (Arhiva)

Muškarci ponekad ne razumiju seks, jednostavan je zaključak koji možemo donijeti nakon što nabrojimo najčešće zablude koje imaju o seksu, znajući da je većina njih došla iz lovačkih priča starijih frajera ...

>> Što muči muškarce tijekom seksa >>

Tako, primjerice, muškarci koji imaju malo više iskustva često padaju u zamku vlastitog ega koji im govori da znaju što se ženi sviđa. Sigurni ste? E, pa uvijek ima iznimaka, a po Murphyjevom zakonu upravo takvi će češće naletavati na njih.

>> Najčešći muški problemi u seksu >>

Jednako tako, ako mislite da ste samo vi, muškarac, dovoljni da žena postigne orgazam i to samo činjenicom da je s vama u krevetu ... imate prilično velik problem. Naime, ako niste znali, seks nije jednak za žene i muškarce - muškarcima je sve u penetraciji i orgazmu, dok žene to doživljavaju puno kompleksnije.

>> Što svaki muškarac treba znati prije seksa >>

Ništa manje važno nije ni poznavanje ženske anatomije - svi muškarci tvrde da se tu snalaze kao ribe u vodi, no kad treba naći klitoris ... puno manje njih suvereno vlada tom situacijom.

Na kraju, ne, grudi i vagina nisu jedine erogene zone ...

14.01.2015. 23:01:00
http://metro-portal.hr/pogresne-ideje-koje-muskarci-imaju-o-seksu/89565/