Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2009. 16:06:53
LIJEPA NAŠA

Pogledajte najzanimljivije izjave 2009.

POGLEDAJTE VIDEO: Svaka godina na izmaku ima svoje obilježje. Neke odlaze ostavljajući nam osjećaj zadovoljstva, a druge je najbolje zaboraviti, poručila je u svojoj božićnoj čestitci britanska kraljica

Ipak, ove godine je u našoj zemlji bilo nekih događaja i izjava kojih se jednostavno opet moramo prisjetiti.

Odlazak Ive Sanadera s mjesta predsjednika Vlade kojega je na čelu Vlade naslijedila Jadranka Kosor svakako je najznačajniji događaj u radu Vlade u 2009., godini koju obilježavaju i borba protiv krize s tri rebalansa proračuna i nizom antirecesijskih mjera, a na vanjskopolitičkom planu ulazak u NATO i blokada/deblokada hrvatskih pregovora o ulasku u EU.

Bilo je tu i svakakvih afera, protesta studenata, zakona poput onog o pušenju koji su izazivali različite reakcije, a neuspjeh nacionalne reprezentacije na kvalifikacijama za SP razočarao je mnoge. Svinjska gripa prijetila je zemlji, no to nije spriječilo ljude da se zabavljaju na dva spektakularna koncerta koji je ljetos priredio U2. I kao šlag na kraju, priređeni su nam predsjednički izbori taman u vrijeme blagdana, tako da slučajno ne bi barem malo zaboravili na naše drage političare i posvetili se možda vlastitim životima.

Svi ti događaji bili bi zapravo nepotpuni da nisu začinjeni njihovim izjavama, kao i komentarima drugih poznatih osoba iz svijeta sporta, kulture izabave. A koje su to izjave pogledajte u priloženom videu.

31.12.2009. 16:06:53
http://metro-portal.hr/pogledajte-najzanimljivije-izjave-2009/29728/