Metro-portal.hr

objavljeno 27.03.2011. 21:28:00
FREAK

Pogledajte kako izgleda kućna prerada Nintendove konzole

VIDEO - Nintendova GameCube konzola pretvorena je u pravi polu-portabilan handheld sistem

CCube
CCube (YouTube)

Kućne prerade velikih konzola za video igre u portabilan format nisu nova stvar, dapače - sjetite se imena neke starije konzole i pokušajte napraviti YouTube pretragu ovog formata: "Ime konzole portable mod" - šanse su da postoji već nekoliko videa, odnosno nekoliko modova.

Danas vam predstavljamo jedan novi, nedavno izašli mod koji je njegovom kreatoru oduzeo dvije godine života. Sigurni smo da čovjek nije radio dan i noć na ovome u tom periodu, no prema njegovim riječima sve je počelo kao dvotjedni projekt u studenom 2009., da bi na kraju završio stvar tek prije nekoliko dana.

Riječ je o modifikaciji imena Ccube (Compact Cube) koja pretvara Nintendovu GameCube konzolu u pravi polu-portabilan handheld sistem. Zašto "polu-portabilan"? Zato jer za baterije nije bilo mjesta, pa stvar mora biti konstantno uključena u struju.

Već smo viđali slične modifikacije, ali Ccube nam se svakako čini kao najmanji, odnosno najkompaktniji pokušaj, pa mu možemo oprostiti i konstantnu potrebu za utičnicom.

Više na HCL-u Džepni GameCube kućne izrade

27.03.2011. 21:28:00
http://metro-portal.hr/pogledajte-kako-izgleda-kucna-prerada-nintendove-konzole/57042/