Metro-portal.hr

objavljeno 06.09.2008. 10:42:25
Uhvati duh ljeta!

Pogledajte galeriju 4. kola nagradne igre

Najbolje fotke 4. kola koje su ušle u uži izbor

Stalno ponavljamo da izbor najboljih fotki nije lagan, a dokaz za tu tvrdnju je galerija fotografija koje su ušle u uži izbor. Svaka kategorija bila je prilično ravnopravno zastupljena, no najviše fotki ipak dolazi za kategorije Plaža i Fun.

Sva četiri kola su završena, ostaje nam najteži dio - odabir Fotke ljeta. Od ponedjeljka, 8. rujna postavit ćemo galeriju s 20 najboljih fotki prema odabiru redakcijskog žirija. Nakon toga, sve je u vašim rukama, tj. miševima. 

Tjedan dana trajat će glasanje za Fotku ljeta, tijekom kojeg ćete moći odabrati svog favorita i dati svoj glas. Glasanje počinje u podne 8. rujna i završava u ponoć 15. rujna. Fotka s najvećim brojem glasova postaje Fotka ljeta, a autor dobiva vrijednu nagradu.

No, pripremili smo i nagradu za trud glasača. Najsretniji će dobiti fotkić, kako bi ga imao/imala pri ruci u svako vrijeme, za naše buduće natječaje.

Pripremite miševe, obavijestite frendove da ste ušli u finale, klikajte i osvojite nagrade! Ne zaboravite ni natječaj za Video ljeta, koji traje i za vrijeme glasanja za Fotku ljeta, pa skinite te filmiće s mobitela, fotkića ili kamere i pošaljite! Glasanje za Video ljeta slijedi po završetku foto natječaja.  

06.09.2008. 10:42:25
http://metro-portal.hr/pogledajte-galeriju-4-kola-nagradne-igre/11427/