Metro-portal.hr

objavljeno 10.07.2013. 15:27:00
CLUBBING

Počinje ljetna sezona vodičkog kluba Exit Makina

Ako ste se već zaputili na more ili tek radite planove, Exit je klub kojeg definitivno morate staviti u svoj ljetni kalendar

Exit u Vodicama je sjajan izbor
Exit u Vodicama je sjajan izbor (Exit)

U svojoj 12. godini rada Exit će ponuditi gostovanja DJa elektronske i RnB glazbe, koncerte, tematske partye, dok će se za pultom svake noći izmjenjivati rezidenti kluba Johnny I. iz Sinja i Soundlab iz Vodica.

Exitov program elektronske glazbe predvode bivši rezident Pacha kluba na Ibizi, Kevin Soldan čiji su nastupi predviđeni 19. srpnja i 6. kolovoza. Iz Los Angelesa stiže Latin Prince 31. srpnja, a 9. kolovoza premijerno će u Hrvatskoj zasvirati Geo Da Silva iz Rumunjske. DJ i MC istodobno zaslužan je za veliki radio hit "I Do it Like a Truck" koji je poharao radijske chart ljestvice.

Koncertnu sezonu započeo je Jole 28. Lipnja. Nastavak je već ovog vikenda 12.07 uz klapu Godimenti, a završava se 26. srpnja uz Ivana Zaka. Tematski partiji u vodičkom klubu su večeri uz saksofon, muški striptiz, neon party, te kombinacija harmonike i house glazbe.

Osim svega navedenoga rezidenti Johnny I. i Soundlab pobrinut će se u ostalim večerima da gostima 

pruže nezaboravan provod u još jednom vodičkom ljetu. Ako ste se već zaputili na more ili tek radite planove, Exit je klub kojeg definitivno morate staviti u svoj ljetni kalendar.

10.07.2013. 15:27:00
http://metro-portal.hr/pocinje-ljetna-sezona-vodickog-kluba-exit-makina/79197/