Metro-portal.hr

objavljeno 04.07.2010. 00:53:00
PARTY NA PINIJI

Počeo peti The Garden Festival

Uz clubbing bombončiće na Tuborgovoj pozornici i lude partije The Garden Festival je punim jedrima uplovio u svoju petu festivalsku sezonu

Fotografija vijesti

Jučer je na bajkovitom petrčanskom poluotoku Pinija započeo peti The Garden Festival, a već je prvi dan prvog festivalskoga vikenda potvrdio sve najave i predviđanja. Naime, u stvarnom životu pomalo dosadno mjestašce kraj Zadra potvrdilo je svoj status svjetske party destinacije koja ugošćuje najbolje izvođače s globalne clubbing scene, ali i posjetitelje iz 26 zemalja diljem globusa.

Uživanje na The Garden Festivalu započelo je već nakon podneva, a vrhunac se prvog festivalskoga dana dogodio na Tuborg festivalskoj areni. Na Tuborgovoj pozornici predstavili su se vrlo zanimljiv i kreativan francuski band  dOP, trenutno vrlo tražena festivalska atrakcija. Nakon razigranih Francuza Crazy P je DJ setom  dobro prodrmao plesni podij i donio dašak otkačenih i vedrih  house ritmova, kakvi baš pristaju lokaciji - usred mnoštva pinija i morske soli u zraku. Izvođač večeri bio je elektronski live bend 2020 Soundsystem, koji je publici predstavio stvari sa svojeg posljednjeg albuma Falling i nekoliko najnovijih uradaka te dokazao zašto se već 15 godina nalaze pri vrhu elektronske glazbene scene.

>> Pratite Garden Festival uživo preko Facebooka

U svakom slučaju, uz clubbing bombončiće na Tuborgovoj pozornici, već tradicionalne partije na brodu Argonaut, beach baru Tiki i klubu Barbarellas, ovaj puta uz odličnog Jamie Jonesa - najboljeg glazbenog producenta u 2009. prema časopisu DJ Mag - The Garden Festival je punim jedrima uplovio u svoju petu festivalsku sezonu.

Posebna cijena ulaznica

Povodom pet godina The Garden Festivala u sustavu je Eventima u prodaji ograničen broj ulaznica po posebnoj cijeni: trodnevna (vikend) ulaznica za  500,00 kuna i jednodnevna ulaznica za  200,00  kuna.

04.07.2010. 00:53:00
http://metro-portal.hr/poceo-peti-the-garden-festival/43914/