Metro-portal.hr

objavljeno 08.07.2011. 14:39:50
POVRATAK KORIJENIMA

Počeo 6. Garden festival u Petrčanima

FOTKE - Festival je počeo pod geslom "Going back to our roots" - nastupom engleskom nu-funk banda Crazy Penis koji je oduševio publiku

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro-portal)

Pod geslom „Going back to our roots!" i generalnim pokroviteljstvom Somersbyja te nakon laganog zagrijavanja prvoga dana ovogodišnji Garden festival u Petrčanima pored Zadra nastavio se jučer i prvim live nastupom.

Izvanredni Engleski nu-funk bend Crazy Penis oduševio je i domaću i stranu publiku besprijekornom svirkom te karizmatičnom pjevačicom Danielle koja je po običaju dobro zabavila i sebe i brojne fanove koji su se, u nastojanju da joj budu što bliže, gotovo popeli na stage nudeći je domaćom travaricom.

Bio je to njihov prvi nastup nakon 14 mjeseci tijekom kojih su spremali i novi album koji će najvjerojatnije izaći u rujnu. Pored svojih standardnih uspješnica poput „Stop Space Return", „Lady T" ili „You Started Something" izveli su i dobar dio novog materijala koji zvuči odlično - možda će im novi album konačno omogućiti proboj i u prvu ligu popularnosti u koju odavno spadaju, ali zbog zaglupljujuće i zatupljujuće politike današnje glazbene industrije do sada takav status nisu postigli.

Inače, i ove godine pored nastupa vrhunskih imena klupske glazbe na tri stagea te atraktivnih live nastupa festival brojnoj publici iz svih krajeva svijeta nudi i razne popratne sadržaje kao što su rasprodani boat partyji. Sudeći po dobrom raspoloženju u kojem je počeo te zanimljivoj listi izvođača, ovogodišnji Garden koji ovaj puta traje punih sedam dana mogao biti i najuspješniji do sada. Pratite naša izvješća i dalje te nam se pridružite barem za vikend jer je na festival moguće doći i na kraće vrijeme, odnosno odabrati dane i nastupe koji vam odgovaraju.

Više informacija o Garden festivalu možete pronaći na njihovim službenim stranicama www.thegardenfestival.eu

08.07.2011. 14:39:50
http://metro-portal.hr/poceo-6-garden-festival-u-petrcanima/61078/