Metro-portal.hr

objavljeno 21.04.2015. 15:35:00
INMUSIC 2015

Počelo je glasovanje za natječaj Zasviraj sa Žujom

Veliko finale natječaja održat će se 27. svibnja u zagrebačkoj pivnici i restoranu Pivana gdje će se finalisti predstaviti uživo

Glasajte za svog favorita
Glasajte za svog favorita (INmusic)

U ponedjeljak 20. travnja krenulo je glasovanje trećeg po redu glazbenog natječaja "Zasviraj sa Žujom" u organizaciji INmusic festivala i Ožujskog piva!

Ovime je započeo prvi od tri kruga internetskog glasovanja. Na natječaj se prijavio velik broj bendova iz cijele Hrvatske, a koji od njih će doći do finala natječaja odlučit će glasovi publike. Prijavljeni bendovi razvrstani su u 3 kruga, a glasovanje je moguće putem posebne aplikacije na Facebook stranicama Ožujskog piva i to u sljedećim periodima:
1. krug: od 20. travnja do 26. travnja (do kraja dana u ponoć)
2. krug: od 27. travnja do 3. svibnja (do kraja dana u ponoć)
3. krug: od 4. svibnja do 10. svibnja (do kraja dana u ponoć)

Publika još jednom ima priliku sudjelovati u odabiru izvođača koji će nastupiti na INmusic festivalu i to na vrlo jednostavan način - glasovanjem za svoga favorita u natječaju "Zasviraj sa Žujom"! INmusic festival i Ožujsko pivo pozivaju sve zainteresirane da poslušaju prijavljene bendove te svojim glasom pomognu svom favoritu da zasvira na jubilarnom izdanju INmusica!

Glasovanje se odvija u 3 kruga putem kojih publika odabire 3 finalista. Izabrani finalisti svakoga kruga zasvirat će na finalnoj večeri zajedno s četvrtim finalistom kojeg će izabrati stručni žiri sastavljen od predstavnika INmusica, predstavnika Ožujskog piva te poznatog hrvatskog glazbenika ili glazbenog kritičara.

Veliko finale natječaja održat će se 27. svibnja u zagrebačkoj pivnici i restoranu Pivana gdje će se finalisti predstaviti uživo, a uz publiku će ih pozorno pratiti i prisutni predstavnici medija koji će izabrati konačnog pobjednika. Pobjednik natječaja "Zasviraj sa Žujom" nastupit će na INmusic festivalu, a finalistima koji ne osvoje glavnu nagradu Ožujsko pivo će osigurati vrijedne poklone. Pobjednički bend dobiva jedinstvenu priliku zasvirati na jednoj od pozornica najvećega hrvatskog open-air festivala te će se naći rame uz rame na popisu velikih svjetskih izvođača koji će nastupiti na jubilarnom INmusic festivalu, među kojima su Florence + the Machine, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, La Roux, OMAM, Black Rebel Motocycle Club, Death Cab For Cutie, Eagles of Death Metal, Future Islands, ANTEMASQUE te još mnogi drugi!

Prošlogodišnji (2014.) pobjednik je bjelovarski progresivni rock trio Them Moose Rush, a na prvome "Zasviraj sa Žujom" natječaju (2013.) pobijedio je zagrebački bend Achromatic Attic.

INmusic festival organizira se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od 349 kuna mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

21.04.2015. 15:35:00
http://metro-portal.hr/pocelo-je-glasovanje-za-natjecaj-zasviraj-sa-zujom/91310/