Metro-portal.hr

objavljeno 26.06.2011. 15:00:47
STANJE NA CESTAMA

Počele gužve na cestama prema Zagrebu

Osim na Lučkom, kolone se stvaraju i na izlazima iz zemlje na Macelju i Trakošćanu

Kolone vozila odlaze s mora
Kolone vozila odlaze s mora (HAK)

Pojačan je promet na autocesti A1, posebice od Bosiljeva prema Zagrebu. Na naplati Lučko, na izlazu s autoceste 1km. Na izlazu s Istarskog ipsilona prema GP Kaštel kolona je 2 km.

Gust je promet također na autocesti A2 Zagreb-Macelj, a na naplati Trakošćan na izlazu s autoceste prema Sloveniji kolona je 4 km.

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin zbog radova je zatvorena za promet od Očestova do Pađena. Obilazak je Gračac-D 27-Obrovac-Kistanje-Knin i obratno ili autocestom A1 (rok završetka radova je 1. srpnja).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).

Na zagrebačkoj obilaznici zbog radova na izgradnji čvora Jakuševec, promet na sjevernoj i južnoj strani kolnika teče uz ograničenje brzine 80 km/h.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t je< do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D1).

26.06.2011. 15:00:47
http://metro-portal.hr/pocele-guzve-na-cestama-prema-zagrebu/60589/