Metro-portal.hr

objavljeno 04.10.2021. 21:01:00
MMMM

Počastite se seksualnom ekstazom

U listopadu 2017. godine, društvo se oduševilo novošću na tržištu koja se uvukla u srca i ladice žena diljem svijeta

Ekstaza!
Ekstaza! (Arhiva)

Posljednjih godina postalo je jasno da za većinu ljudi s vaginom sama penetracija nije dovoljna. Brojna istraživanja pokazala su kako čak tri četvrtine žena ne može doživjeti orgazam bez stimulacije klitorisa, što znači da tome trebamo posvetiti veću pozornost. Iako vaši prsti mogu obaviti posao, dodavanjem klitoralnog masažera u igru ​​možete postići novu razinu orgazma. Tu nastupa LELO.

Nedavno je Centar za neuropsihološku procjenu i rehabilitaciju Sveučilišta Almería (CERNEP), u suradnji s LELO, proveo prvo znanstveno istraživanje o kontinuiranoj upotrebi klitoralnog masažera na temelju osnovnih podataka i mjerenja izvršenih nakon dva mjeseca korištenja među općom populacijom. Mjerile su se subjektivne procjene odgovora na seksualna pitanja kod 100 žena i ultrazvuk (anatomski i vaskularni) kod 89 sudionika volontera.

Istraživanje je otkrilo zanimljive nalaze, poput:

  • Više od 40% sudionika koristi uređaj sa svojim partnerom što ukazuje da je barem značajan dio uzorka normalizirao upotrebu seksualnih igračaka, otvoreno ih dijeleći sa svojim partnerima umjesto da ih koriste samo privatno.

  • Najčešća (preko 70%) i preferirana (oko 50%) metoda za postizanje orgazma među ispitivanim ženama bila je istovremena stimulacija klitorisa i vaginalna penetracija, što jasno pokazuje važnost stimulacije klitorisa u ženskoj seksualnosti i odstupanje od tabua iz prošlih vremena.

  • Za 50% žena u ovoj istraživanju, SONA 2 Cruise uređaj postao je njihova omiljena igračka nakon sudjelovanja u istraživanju. Za 65% uzorka uređaj je ocijenjen boljim od očekivanog, a većina ispitanika je prije prve upotrebe naznačila kako su ključni faktori za isprobavanje uređaja bili znatiželja (90%) i interes, intenzitet i lakoća postizanja orgazma, te veća uzbuđenost i mogućnost postizanja višestrukih orgazama tijekom masturbacije.

  • Što se tiče seksa, podaci ukazuju na to da korištenje uređaja ne dovodi do veće učestalosti seksa s partnerima. Ipak, to može biti povezano sa zadovoljstvom jer je došlo do značajnog povećanja učestalosti postizanja orgazma s partnerom (0,38% je doživjelo orgazam u 100% seksualnih susreta u početnom razdoblju u usporedbi s 50% u razdoblju nakon uporabe). Povećala se ne samo učestalost orgazama s partnerom, već i njihov intenzitet i senzacije te sposobnost koncentracije na seks.

  • Podaci žena koje su pokazale minimalnu učestalost uporabe uređaja (oko 2-3 puta tjedno) pokazale su značajno povećanje osjetljivosti genitalija, seksualnog zadovoljstva (osobnog i s partnerom), seksualnog uzbuđenja, vlažnosti i orgazma uz pomoć uređaja.

  • Kada su bili pitani o svom iskustvu sa Sonom, sudionici su primijetili da su korištenjem Sone dobili osjećaj ''razine uzbuđenja i orgazma kakvog nikad u životu nisam postigla. Kako sam ju dalje nastavila koristiti, nisam više imala te intenzivne osjećaje''. Za neke je to bio ''drugačiji osjećaj, uz kombinaciju masaže i vibracija, kao da tijelo reagira samo od sebe'' rezultiralo je time da su postigli više od jednog orgazma.

O čemu se tu onda radi?

LELO Sensonic tehnologija koristi sonične valove kako bi ponudio nježniju stimulaciju klitorisa. Bez izravnog dodira, ti sonični valovi nude brzu, ali nježnu stimulaciju klitorisa za užitak koji ostavlja nevjerojatne senzacije. Silikon je konstruiran tako da apsorbira sonične valove i prenosi ih natrag u klitoris kako bi se postigao dublji, no nježniji osjećaj. Proizvedeni sonični valovi idu dublje i stimuliraju čitavu mrežu živaca u klitorisu, a ne samo vidljiv dio. Uz sonične impulse koji odjekuju cijelim tijelom poput najluđeg sola na gitari, čini se kao da je orgazam izvučen odnekud duboko u vama. Par žena diljem svijeta izjavilo je kako su se osjećale u potpunosti zbunjeno nakon što su doživjele prvi orgazam sa Sonom. Počinje kao sporo izgaranje, a zatim se širi poput požara zahvaćajući svaki dio vašeg tijela i ne prestaje sve dok niste potpuni nered, ali sretan nered. Bez obzira na to opuštate li se u kupki, pijuckate šampanjac ili si pokušavate priuštiti brzi osjećaj zadovoljstva dok ste sami u kući, ovo je iskustvo koje ćete vjerojatno teško zaboraviti.

Zainteresirani? Ako je tako, oduševit će vas vijest da LELO slavi svoj Sensonic asortiman s nizom popusta tijekom listopada za nevjerojatne orgazme kako biste uživali u ostatku godine.

Sensonic proizvodi uključeni u promociju:

SONA 1. generacija:

- 8 različitih uzoraka

- Vodootporna

- Nudi produžen vrhunac nakon senzualnog uvoda

SONA 2. generacija:

- 12 različitih uzoraka

- Vodootporna

- Dublja, veća usta za potpuno zadovoljstvo - iznutra i izvana

- Mekši silikon za dublje i nježnije senzacije

04.10.2021. 21:01:00
http://metro-portal.hr/pocastite-se-seksualnom-ekstazom/134474/