Metro-portal.hr

objavljeno 02.06.2012. 20:50:00
OBAVIJEST

Po vozila koja vam digne pauk od ponedjeljka na Velesajam

Zagrebparking od ponedjeljka 4. lipnja mijenja lokaciju deponija odveženih vozila, a građani će ubuduće po svoje automobile morati na Velesajam Istok II

Fotografija vijesti

Ukoliko vam „pauk" u Zagrebu nakon ponedjeljka 4. lipnja odveze automobil, po njega više nećete dolaziti u Strojarsku ulicu nego na Zagrebački Velesajam Istok II, stoji u objavi Zagrebačkog holdinga, prenosi Hina.

"U nedjelju, 3. lipnja, Zagrebparking - podružnica Zagrebačkog holdinga započet će s premještanjem deponija za vozila u prekršaju sa stare adrese, u Strojarskoj ulici 14, na novu adresu na Zagrebačkom Velesajmu Istok II", navodi Zagrebački holding. Preseljenje će započeti u ranim jutarnjim satima i trajat će do realizacije, a deponij Velesajam Istok II započeti će s radom u ponedjeljak, 4. lipnja u 8 sati. Do tada će sva vozila sa stare lokacije biti premještena na novu.

Zagrebparking moli građane da ako tijekom preseljenja namjeravaju preuzeti svoje vozilo, prethodno obavezno provjere na kojem se deponiju ono trenutno nalazi. Telefoni koji će građanima u tom razdoblju danonoćno biti na raspolaganju su: 01/63 11 888 i 091/48 16 043.

Na istim brojevima telefona moći će se nakon preseljenja dobiti sve informacije vezane za poslovanja Službe premještanja vozila Zagrebparkinga.

Prilaz novom deponiju na Zagrebačkom Velesajmu Istok II, radi lakšeg snalaženja, biti će obilježen informativnim oznakama, navodi Zagrebački holding.

02.06.2012. 20:50:00
http://metro-portal.hr/po-vozila-koja-vam-digne-pauk-od-ponedjeljka-na-velesajam/71590/