Metro-portal.hr

objavljeno 08.02.2008. 00:53:56

‘Pijetla’ pogledao svaki 10. Slovenac

Ovacije za Sevu
Ovacije za Sevu

Svojedobno najgledaniji film u Sloveniji, ‘Kajmak i marmelada’, s trona je zbacio ‘Pijetlov doručak’, kojeg je do sinoć pogledalo više od 163 tisuće gledatelja, odnosno gotovo svaki deseti Slovenac.

Time je film u kojem Severina glumi samu sebe postao najgledaniji film u povijesti Slovenije, a ekipa se opet susrela preksinoć na proslavi u povodu uručenja nagrade Velika zlatna rola, prenosi Index.hr.

Gledanost ‘Pijetlovog doručka’ iznenadila je i redatelja Marka Naberšnika, koji je priznao kako je Severina, unatoč činjenici da se u filmu pojavljuje tek nekoliko minuta, itekako pridonijela njegovoj popularnosti. - Ovo je prekrasno, a filmu želim i da uspije na cijelom prostoru bivše Jugoslavije, jer uskoro ide u distribuciju - rekla je splitska pjevačica, koja se kolegama sa snimanja pridružila na dodjeli Velike zlatne role, nagrade koju je film zaradio odličnom prođom na kino blagajnama.

Objekt snovaFilm ‘Pijetlov doručak’ Marka Naberšnika redateljev je prvijenac, a dobio je nagradu ‘Velika zlatna rola’.
Severina u filmu glumi samu sebe, a objekt je snova jednog automehaničara.
Severinin drugi film, ‘Duhovi Sarajeva’, u kojem glumi s Enisom Bešlagićem, u Bosni i Hercegovini također je ostvario odličan uspjeh, dok u Hrvatskoj nije posebno zainteresirao gledatelje. 

Piše: METRO
08.02.2008. 00:53:56
http://metro-portal.hr/pijetla-pogledao-svaki-10-slovenac/2651/