Metro-portal.hr

objavljeno 11.04.2017. 14:29:00
NOVO

Philips predstavlja svoj novi 34-inčni zakrivljen LCD monitor

Uz 1800R zakrivljenosti, korisnici novog monitora Philipsove zakrivljene X linije, mogu očekivati snažno prožimajuće iskustvo s još boljim fokusom na aktivnosti u okruženjima poput doma

Novi 34-inčni zakrivljeni monitor
Novi 34-inčni zakrivljeni monitor (MMD)

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips Monitorsa obogaćuje svoju liniju zakrivljenih monitora novim 34-inčnim 349X7FJEW monitorom s 1800R zakrivljenošću za savršeno prožimajuće iskustvo gledanja. Njegov UltraWide 21:9 format omogućuje korisnicima dovoljno prostora za multitasking, a CrystalClear Quad HD rezolucija osigurava poputno jasni prikaz sadržaja i do najsitnijih detalja. Monitor je dizajniran tako da se lako podešava prema potrebama svakog korisnika koji mogu podesiti visinu ili nagib ekrana na željenu poziciju i tako uživati u posebnom iskustvu gledanja.

Cilj nam je donijeti prednosti zakrivljenih monitora kao što su fokus i prožimajući efekt za što više korisnika moguće.", rekao je Artem Khomenko, Product Manager Philips monitorsa Europe u MMD-u. „34-inčni model je najnoviji dodatak opsežnoj liniji zakrivljenih monitora koju ove godine dovodimo na tržište. Također je i dio naše naše predanosti da ponudimo monitore koji će omogućiti korisnicima da mogu činiti više i biti produktivniji uz šire i ljepše monitore koji inspiriraju svijet oko nas."

Savršen monitor za kombinaciju posla i zadovoljstva

Uz 1800R zakrivljenosti, korisnici novog monitora Philipsove zakrivljene X linije, mogu očekivati snažno prožimajuće iskustvo s još boljim fokusom na aktivnosti u okruženjima poput doma, gdje je vjerojatno da će biti puno ometanja. Korisnici se mogu lakše fokusirati na ono što rade bilo to gledanje filmova, uređivanje slika, kreiranje video sadržaja ili rad na tablicama i dokumentima. Osobito kod zadataka koji traže bogate detalje, ovaj zakrivljeni monitor omogućuje još bolju koncentraciju kreirajući povećanu percepciju dubine za privatniji prostor.

Unutar svog osobnog prostora gledanja, korisnici imaju sve značajke koje trebaju kako bi uživali u svom radu na računalu. UltraWide Quad HD rezolucija i panoramski 21:9 format monitora pružaju velikodušan ekran s 3440 x 1440 piksela, što znači - više piksela za prikaz slike i više prostora za multitasking što ovaj monitor čini savršenim odabirom za kombinaciju posla i zadovoljstva i to sve uz savršenu jasnoću i oštrinu prikazanih sadržaja. Kreiranje video sadržaja uz ovaj monitor je također briljantno jer je ekran dovoljno širok da prikaže cijeli vremenski okvir, dok 117.3 posto sRGB ljestvica boja (CIE1931) omogućuje fotografima ili montažerima da uživaju u odličnoj reprodukciji boja. Zahvaljujući AMD FreeSyncTM tehnologiji reprodukcija video sadržaja je glatka bez zastajkivanja, preskakanja i zamućivanja pokreta (motion blur).

S obzirom da je izgled monitora uvijek bitan, Philips 349X7FJEW je dizajniran s posebnim naglaskom na izgled. Ekran od ruba do ruba osim što maksimizira prostor gledanja, pruža monitoru lijep i elegantan izgled što je nadopunjeno suptilnom zakrivljenošću i kromiranom, sjajnom teksturom.

 

Dizajniran za udobnost i blagostanje

Novi 34-inčni monitor je pomno projektiran sa svim značajkama koje će učiniti život korisnika lakšim i udobnijim. Monitor ima opciju podešavanja visine i nagiba kako bi korisnici namjestili ekran u liniji svog pogleda što im omogućuje da izbjegnu neudobno i nezdravo sjedenje. 349X7FJEW ima i LowBlue Mode opciju koja koristi pametnu software tehnologiju kako bi smanjila valove štetne plave svijetlosti.

S obzirom da je multitasking uobičajen u današnjim poslovima, ovaj monitor omogućuje korisnicima da umjesto upotrebe dva ekrana istovremeno za obavljanje zadataka, uživaju u prikazu sadržaja iz dva izvora na jednom ekranu. To omogućuje Philips MultiView opcija. Ekrani mogu biti podijeljeni u dva jednaka dijela ili se jedan od sadržaja može prikazati u picture-in-picture (PiP) formatu. Na ovaj način korisnici mogu držati pogled na vijesti ili sportske rezultate dok istovremeno rade u dokumentima ili proračunskim tablicama.

Uz ovaj monitor nije potreban poseban USB hub na radnom stolu jer se više uređaja može spojiti na jedan integrirani hub što smanjuje dodatne kablove. Monitor se također može korisititi i za brzo punjenje priključenih mobilnih uređaja.

Novi Philips 349X7FJEW X linije bit će dostupan u travnju ove godine po preporučenoj cijeni od:

Philips 349X7FJEW - 6.779 kuna (bez PDV-a)

11.04.2017. 14:29:00
http://metro-portal.hr/philips-predstavlja-svoj-novi-34-incni-zakrivljen-lcd-monitor/104246/