Metro-portal.hr

objavljeno 19.09.2020. 08:31:00
NOVOSTI

Philips najavljuje ulazak u gaming sektor

Philips Monitors širi svoj portfelj monitora na gaming sektor i najavljuje novu E gaming seriju

Philips gaming E serija
Philips gaming E serija (Philips)

MMD vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje E seriju gaming monitora - novu seriju monitora posvećenu mladima koji traže najbolje značajke, dizajn i performanse za učenje, posao ali i gaming.

S obzirom na dosljedan i impresivan rast gaming industrije, Philips monitors prepoznaje sve veću potrebu korisnika za inovativnim i izvedbenim proizvodima koji mogu kombinirati dizajn s kvalitetnim značajkama. Sve u ovoj novoj seriji proučavano je kako bi se osiguralo besprijekorno i što zabavnije iskustvo korištenja, dok se dizajn savršeno podudara s bilo kojim interijerom i uklapa u svakodnevnicu korisnika.

„Ulaskom u gaming segment korisnicima nudimo jedinstvenu premium ponudu koja će osvojiti potrošače ne samo kvalitetom i značajkama s najboljim performansama već i dizajnom i konceptom", rekao je Stefan Sommer, voditelj marketinga i poslovanja AOC International Europe & MMD Monitors & Displays za Europu. „Ovaj važan korak učinjen je kako bi udovoljili zahtjevima korisnika, s jedne strane mladi žele jedan proizvod za sve zadatke od učenja, gledanja filmova ili igranja video igara istovremeno pazeći na budžet, dok su milenijalci više fokusirani na dizajn i inovativne značajke. Ova nova serija namijenjena je kako bi se ispunile potrebe oba zahtjeva."

Prvi monitori nove E serije su Philips 242E1GAJ monitor (23.8 inča / 60.5 cm dijagonale) i Philips 272E1GAJ monitor (27 inča/68.6 cm).

 

Kompletna ponuda

Philips 242E1GAJ i Philips 272E1GAJ modeli imaju 16:9 Full HD zaslon za prikaz što detaljnije slike te VA LED zaslone koji omogućuju ekstra široki kut gledanja od 178 stupnjeva. Čak i dizajn odgovara izvanrednom vizualnom doživljaju - monitori dolaze s trostrukim dizajnom skoro bez okvira koji daje doživljaj još većeg zaslona. Sve ovo zajedno osigurava odličan prikaz standardnih uredskih aplikacija, ali je prije svega pogodan za zahtjevne grafičke aplikacije, pregledavanje weba, fotografije, filmove i igre. Za još potpuniju zabavu, novi 24 inčni i 27 inčni monitori dolaze i s ugrađenim parom visoko kvalitetnih stereo zvučnika.

Više mogućnosti zabave

E serija donosi besprijekorno iskustvo zahvaljujući stopi osvježavanja od 144 Hz-a, koja prikazuje sliku na ekranu i do 144 puta u sekundi, odnosno 2.4 puta brže nego kod standardnih monitora. Takav monitor koji brzo reagira krucijalan je za kompetitivni gaming jer isporučuje čitav niz kritičnih slika na ekranu, prikazujući neprijateljsko kretanje ultra glatkim pokretima, čineći ih lakšim za ciljanje. Štoviše, brzina odziva od 1 ms MPRT (motion picture response time) efektivno uklanja zamagljenje pokreta i slike i donosi oštrije i još preciznije vizuale kako bi poboljšalo gaming iskustvo. Philips 242E1GAJ monitor dodatno je obogaćen AMD FreeSyncTM Premium tehnologijom za iskustvo igranja bez kidanja slike.

Kako bi iskustvo bilo još bolje, novi Philips gaming monitori dolaze s brzo pristupajućim OSD izbornikom, fino podešenim specijalno za gamere, a koji omogućuje odabir nekoliko načina rada za bolju podršku i iskustvo prikazane slike na ekranu. To omogućuje korisnicima da uvijek dobiju najbolje iskustvo igranja na njihovim monitorima, koje se sada može i bolje prilagoditi individualnim preferencijama.

Vizuali koji znače

E serija gaming monitora dolazi s Ultra Wide-Color tehnologijom koja pruža još širi spektar boja za sjajniju sliku, dodatno oživljavajući medijsku zabavu, slike, pa čak i produktivnost. Zahvaljujući SmartContrast tehnologiji koja analizira prikazani sadržaj, ovi monitori automatski prilagođavaju boju i kontroliraju intenzitet pozadinskog osvjetljenja. E serija također dolazi i s Flicker-Free tehnologijom za još veću udobnost gledanja i LowBlue način rada za jednostavnu produktivnost.

Philips 242E1GAJ monitor je već dostupan, dok će Philips 272E1GAJ monitor biti dostupan sredinom listopada ove godine. Monitori dolaze po preporučenim maloprodajnim cijenama od:

Philips 242E1GAJ - 1.350 kn (bez PDV-a)

Philips 272E1GAJ - 1.651 kn (bez PDV-a)

19.09.2020. 08:31:00
http://metro-portal.hr/philips-najavljuje-ulazak-u-gaming-sektor/127553/