Metro-portal.hr

objavljeno 06.03.2011. 15:09:34
BOLI GA...

Phil Collins prestaje se baviti glazbom

Mislim da neću nikome nedostajati - rezignirano je zaključio glazbenik najavivši povlačenje iz svijeta glazbe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)

Phil Collins, legendarni bubnjar i pjevač slavnih Genesisa i nasljednik Petera Gabriela u istom bandu,  u intervjuu za časopis Time objavio je da se zauvijek povlači iz glazbe i odlazi u mirovinu. Glazbenik ima velikih problema sa zdravljem - kaže da mu čak i držanje bubnjarskih palica predstavlja veliki problem zbog dislociranog kralježka. Problemi sa zdravljem postali su veliki, a loše kritike koje Collins dobiva posljednjih godina također su kumovale teškoj odluci.

 Tako ovaj dobitnik sedam nagrada Grammy i Oscara za naslovnu pjesmu crtanog filma "Tarzan" odlazi u mirovinu. Iza Collinsa su i tri propala braka iz kojih ima petero djece, a glazbenik sada živi u Švicarskoj jer želi biti što bliže svojim sinovima Nicholasu i Matthewu koji tamo žive.

- Ne pripadam više tom svijetu i mislim da nikome neću ni nedostajati - crnih je misli 60-godišnjak koji je posljednjih godina gotovo u potpunosti izgubio sluh. Također, jako je revoltiran lošim kritikama i ironično zaključuje da bi se trebao ispričati što je bio uspješan.

06.03.2011. 15:09:34
http://metro-portal.hr/phil-collins-prestaje-se-baviti-glazbom/56170/