Metro-portal.hr

objavljeno 27.11.2009. 18:24:34
RASPAD SISTEMA

Pevec zatvorio trgovine u Banjoj Luci i Varaždinu

Trgovački centri navodno je zatvoren po nalogu Zdravka Peveca, no iz sjedišta tvrtke nisu željeli ništa komentirati

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Danijel Soldo/Cropix)

Trgovački centar "Pevec" u Banja Luci zatvoren je jutros bez ikakve najave, a djelatnicima te tvrtke zaštitari su onemogućili dolazak na posao, izvijestili su BiH mediji.

Na ulazu u trgovački centar samo je istaknuta obavijest da centar do daljnjeg ne radi te da će radnici o svim aktivnostima biti obaviješteni.

Kako javljaju tamošnji mediji, trgovački centar zatvoren je po nalogu vlasnika Zdravka Peveca, no u sjedištu Peveca u Zagrebu nisu željeli ništa službeno komentirati.

Zatvaranje trgovačkog centra Pevec u Banja Luci, u kojem je zaposleno 200 radnika, bilo je potpuno iznenađenje za zaposlene jer su svi oni još u četvrtak normalno radili.

Zaposleni u Pevecovu trgovačkom centru u Banja Luci navodno nisu primili plaće za protekla dva mjeseca, a u petak su doznali kako su računi tvrtke u BiH blokirani.

Zaposlenike varaždinskog Peveca dočekala je obavijest kojom im je zabranjen ulazak u trgovinu zbog otkaza ugovora o zakupu poslovnog prostora od strane vlasnika prostora, tvrtke Siga iz Varaždina.

Varaždinski radnici pušteni su kućama do ponedjeljka kada bi se, kako tvrde u Pevecu, trebao riješiti problem oko prostora.

27.11.2009. 18:24:34
http://metro-portal.hr/pevec-zatvorio-trgovine-u-banjoj-luci-i-varazdinu/27387/