Metro-portal.hr

objavljeno 24.11.2010. 11:31:00
ONA JE JEDINA (NA SVIJETU)

Peti studijski album Rihanne 'Loud' u prodaji

Album su predstavili vrlo uspješni singlovi 'Only Girl (In the World)' i 'What's My Name?' - OSVOJITE ALBUM

Rihanna
Rihanna (Getty Images/Rihanna)

Prije desetak dana na tržište je izašao novi, peti po redu studijski album svjetske megazvijezde Rihanne 'Loud' pod logom Barbadian recordinga (Universal Music). Na  albumu se radilo se od veljače do kolovoza ove godine.

Album su predstavili vrlo popularni singlovi 'Only Girl (In the World)' i američki broj jedan 'What's My Name?'. Rihanna je na račun Louda primila uglavnom odlične kritike glazbene zajednice.

Osvojite album na Metro portalu!

Na albumu su s Rihannom surađivali brojni producenti i glazbenici: Taio Cruz, Alex da Kid, Sean Garrett, Ne-Yo, Rico Love, Timbaland, Shontelle, David Guetta, Drake i brojni drugi.

Rihanna je o svom novom albumu izjavila: 'Nisam vas htjela razočarati. Moja publika uvijek stoji iza mene, a sada imaju nešto čime to mogu i opravdati. Nisam htjela samo obraditi Good Girl Gone Bad, željela sam da Loud bude novi korak u mojoj karijeri... Loud je riječ koja najbolje opisuje ono što se nalazi na albumu. Pjesme su sočne i zavodljive. Ne možete ih ne zapaziti i to je ono što mi se sviđa. Album će vas odvesti na zaista predivno putovanje, tako živopisno..'

Album je na britanskoj R&B ljestvici zasjeo na prvo mjesto, a na Billboardu je došao do trećeg mjesta, dok je pjesma Only Girl završila na drugom mjestu Hot 100 ljestvice.

Popis pjesama:
1. "S&M  4:04
2. "What's My Name?" (featuring Drake) 4:23
3. "Cheers (Drink to That)"  4:22
4. "Fading"   3:20
5. "Only Girl (In the World)"  3:55
6. "California King Bed"   4:12
7. "Man Down"   4:27
8. "Raining Men" (featuring Nicki Minaj) 3:45
9. "Complicated"   4:18
10. "Skin 5:04
11. "Love the Way You Lie (Part II)" (featuring Eminem)

24.11.2010. 11:31:00
http://metro-portal.hr/peti-studijski-album-rihanne-loud-u-prodaji/51688/