Metro-portal.hr

objavljeno 27.06.2017. 12:01:00
EUROSPORT

Peter Sagan ekskluzivno za Eurosport s utrke Tour de France

Biciklist ekipe BORA – hansgrohe će tijekom utrke Tour de France odgovarati na pitanja navijača na digitalnim i TV platformama Eurosporta

Peter Sagan samo za Eurosport
Peter Sagan samo za Eurosport (Eurosport)

Želite postaviti pitanje svjetskom prvaku tijekom najpoznatije biciklističke utrke na svijetu?

Ljubitelji biciklizma diljem Europe imat ću tu mogućnost tijekom nadolazeće utrke Tour de France, zahvaljujući suradnji Eurosporta i Petera Sagana, svjetskog cestovnog prvaka (UCI World Tour).

Peter Sagan, koji ove godine vozi za tim BORA - hansgrohe, odgovarat će na pitanja obožavatelja svakog dana tijekom prijenosa utrke Tour de France na Eurosportu. Pitanja će se uz hashtag #AskSagan postavljati na društvenim mrežama, a Peter će osobno odabrati i odgovoriti na najzanimljivije pitanje tijekom prijenosa.

Uz odgovore Petera Sagana tijekom prijenosa na Eurosportu, koji ove godine uključuje prijenos uživo svake minute utrke, obožavatelji će projekt #AskSagan moći pratiti na strnici Eurosport.com te na društvenim mrežama Eurosporta FacebookTwitter i Instagram, te na Petrerovom osobnom  Facebook i Twitter profilu.      

Peter Sagan se na Tour de Franceu natjecao 5 puta, a  ove godine po prvi put nastupa za tim BORA - hansgrohe.   

Peter Sagan je izjavio: „Veseli me suradnja s Eurosportom na ovom projektu koji će dodatno povezati gledatelje sa sjajnim sportom kakav je biciklizam. Budite kreativni, postavljajte mi pitanja koristeći #AskSagan hashtag, a ja ću na najbolja odgovarati svakog dana tijekom utrke Tour de France."

Laurence Schirrecker-Mothes, voditelj globalne biciklističke produkcije na Eurosportu je izjavio: „Peter je prepoznatljiv i karizmatičan biciklist, istinski je predstavnik ovog sporta i zato nam je iznimno drago zbog ove suradnje. Uspjesima u sportu, pristupačnim stavom i duhovitošću, Peter je pridobio brojne obožavatelje. Sretni smo što će naši gledatelji u Europi te putem naših digitalnih platformi diljem svijeta, imati priliku postavljati mu pitanja tijekom ovogodišnje utrke Tour de France."

Projekt #AskSagan će započeti ekskluzivnim javljanjem uživo putem Facebooka iz Düsseldorfa u četvrtak, 29. srpnja, uoči početka 104. utrke Tour de France. Za detaljnije informacije navijači trebaju pratiti Facebook stranicu Eurosporta i osobne profile Petera Sagana na društvenim mrežama.

Ove će godine ljubitelji biciklizma na Eurosportu moći uživati u dodatnih 25 sati prijenosa s Toura i po prvi puta u prijenosu uživo baš svake minute same utrke.

Prijenos uživo na Eurosportu bit će upotpunjen dodatnim sadržajima na Eurosport Playeru - digitalnoj platformi koja korisnicima omogućava biranje do 5 dodatnih kamera za praćenje utrke.

27.06.2017. 12:01:00
http://metro-portal.hr/peter-sagan-ekskluzivno-za-eurosport-s-utrke-tour-de-france/105793/