Metro-portal.hr

objavljeno 22.11.2010. 16:30:00
SIRUP CLUB

Petar Dundov i Nucomers Night ovog vikenda u Sirupu

U petak Petar Dundov ponovno u Sirup dovodi svoje prijatelje, a u subotu vas očekuje Nucomers Night Illectricity interact festivala - OSVOJITE UPAD

Petar Dundov i prijatelji
Petar Dundov i prijatelji (Sirup)

Petak // 26.11. // Petar Dundov i prijatelji

Petar Dundov, rezident klupskog programa „Petar Dundov i prijatelji" studeni je obilježio službenim izlaskom fenomenalno prihvaćenog singla „Distant Shores" unutar renomirane glazbene etikete Music Man Records. Nakon prošlomjesečnog „slavljeničkog" tuluma, Petar je ovaj put u goste odlučio pozvati dvoje bliskih prijatelja, ujedno i veterana na domaćoj elektronskoj sceni.

U petak, 26. studenog u zagrebačkom klubu Sirup pored Petra, iza gramofona izmijenit će se Mr. DJ Dario - pionir hrvatske elektronske scene i Sergej - čovjek koji ne može prestati plesati.

Petar Dundov
http://www.petardundov.com/
http://www.myspace.com/petardundov
http://www.facebook.com/dundov

Mr DJ Dario
Status kultnog DJ-a Mr. DJ Dario stekao je još sredinom 90-tih godina u legendarnoj Kašini koja je godinama bila i ostala sinonim pravog undergrounda domaće elektronske scene. Suosnivač je i bivši rezident velikih projekata: Kraljevstvo, Perfection, Old School te dugogodišnji rezident kluba The Best.

Mr. DJ Dario svirao je na gotovo svim značajnijim partijima u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina s mnogim velikanima svjetske elektronske scene,  a posebna kruna njegove karijere su dvije značajne turneje po Aziji.

Potvrdio se i u produkciji kada je 1997. njegova ploča „Wicked" postala veliki underground hit u njemačkim klubovima. Danas svira gotovo više nego ikada, a njegovi virtuozni setovi stvaraju euforiju među mlađim generacijama clubbera diljem Hrvatske, ali i onim starijima koji ga prate još od samih početaka.

www.myspace.com/mrdjdario

Sergej
Još kao dijete, vrijeme je provodio presnimajući kazete i pokušavajući „brejkati", očekujući od života da bude krcat ljubavlju i plesom. Nakon što je 1988. prvi puta kročio u klub, njegova karijera ambicioznog clubbera ne bilježi „neopravdane sate". Kao strastveni kolekcionar vinila, za gramofonima se našao 2000. godine, i to kao rezident klupskog programa Stylish u klubu Aquarius.

U isto vrijeme, zajedno s još nekoliko prijatelja, zaljubljenika u glazbu i clubbing kulturu, osniva Frequency Crew, koji mnogi pamte po izvrsnim nedjeljnim Sunday Frequency sessionima u zagrebačkom Iguana Baru. 2003. Frequency Crew se seli u klub Točkicu koji su u naredne dvije godine pretvorili u kultno mjesto za izlaske mnogih clubbera željnih dobre glazbe i cool atmosfere.

Osvojite upad na Metro portalu!

Unatoč tome što su u klub dovodili mnoge europske DJ, naglasak je bio na hrvatskim DJ-ima. Iste godine „rađa" se label Home Made Electronica na kojem su izdani miksevi članova Frequency kolektiva. Nakon zatvaranja Točkice, Frequency zabava preselila se u klub Fanatic, a HME etiketa je počela izdavati i prva domaća produkcijska izdanja. Nakon selidbe iz kluba u klub, Sergej je odlučio ostvariti svoj dugogodišnji san i postao je vlasnik „mjesta u kojem plešu sretni ljudi", a Zagreb je krajem 2008. godine posto bogatiji za još jedan urbani klub (Sirup) koji promovira elektronsku glazbu raznih žanrova.

http://www.myspace.com/djsergej
http://soundcloud.com/djsergej

upad: 30/40kn
happy hours 23-01

Subota // 27.11. // Confusion predstavlja Illectricity interact festival - Nucomers Night

Oneman (Rinse.FM / 502 Records) / UK
Iggy Dub
Aeon
+ pobjednici natječaja Nucomers Night 

illectricity.jpg
illectricity festiva

Peti po redu natječaj za mlade i neafirmirane DJ-e i producente dovest će nam na scenu nove snage koje će se ove godine predstaviti u klubu Sirup. Osim ovogodišnjih nucomera, Confusion je pozvao i dva DJ-a koja su već nastupila na Nucomersima 2008. i 2009. godine, da usporedbe radi odmjere snage!

Osvojite upad na Metro portalu!

Više informacija:
www.illectricity.com
www.myspace.com/confusionhr
www.myspace.com/iggydub

upad: 20/30kn
happy hours 23-01h

22.11.2010. 16:30:00
http://metro-portal.hr/petar-dundov-i-nucomers-night-ovog-vikenda-u-sirupu/51577/