Metro-portal.hr

objavljeno 19.06.2012. 09:07:00
RAT SPOLOVA

Pet ženskih navika koje muškarci mrze

I dok na stranicama našeg portala redovito pišemo o muškarcima koji ženama zagorčavaju život, došlo je vrijeme da stvari malo promotrimo iz drugog kuta

Fotografija vijesti

Unatoč tomu što smo odavno zaključili kako su žene i muškarci potekli s dva različita planeta, taman kad pomislimo kako ove dvije zaraćene strane mogu egzistirati u miru i suživotu dogodi se nešto što potpuno eskalira situaciju, poput njezinog prigovaranja dok gledate utakmicu hrvatske reprezentacije ili njegove nemogućnosti da potegne vodu iza sebe na WC-u. I dok na stranicama našeg portala redovito pišemo o muškarcima koji ženama zagorčavaju život, došlo je vrijeme da stvari malo promotrimo iz drugog kuta. Upravo zbog toga donosimo pet ženskih navika od kojih se muškarcima diže kosa na glavi.

1. Korištenje jednakosti kad vam to odgovara

Nema nikakve sumnje da u 2012. ne postoji niti jedan razlog zašto žena ne bi mogla raditi sve što radi neki muškarac, i nitko normalan to neće osporavati. S druge strane, ravnopravnost nije nešto što možete uključiti i isključiti kad vam odgovara. Ne želite da vas se tretira kao slabiji spol? Super, ali nemojte se onda izvlačiti na ženstvenost sljedeći put kad treba napraviti neki glupi i dosadni fizički posao.

2. Dlake u kadi

Iako možemo generalno ustvrditi kako su muškarci nešto manje gadljivi od žena, snop dlaka dugih pola metra koji je začepio odvod u kadi itekako može svakome pokvariti dan. Znamo da njega duge kose nije laka stvar, ali za ovo naprosto nemate isprike.

3. Nedostatak stava o važnim stvarima

Možete se vi sad čuditi tomu koliko god želite, ali muškarci su strastvena i glasna bića koji o većini stvari imaju čvrst stav, bez obzira bio on pozitivan ili negativan. Upravo je zbog toga nedostatak stava s vaše strane jedna od najgorih stvari koju možete napraviti ako se želite svidjeti svom muškarcu. „Važne stvari" mogu biti svašta - od politike, preko nogometa do sportskih automobila - važno je samo da ne šutite k'o zaliveni kad vas pita što mislite već složite nekoliko smislenih rečenica.

4. Uzimanje hrane s njegovog tanjura

Ne postoji muškarac kojemu ovo ne ide na živce kod njegove partnerice. Kažete li za vrijeme večere da ste site i da ne možete više ni komad staviti u usta, imate se toga držati bez obzira na to koliko primamljiv desert bio. Neobavezno uzimanje hrane s njegovog tanjura nije slatko (kako možda to vama izgleda) nego samo jako iritantno. Budite „muško" i naručite si svoje.

5. Mišljenje da svaki frajer mora biti duhovit

Upitate li prosječnu ženu, gotovo da ne postoji ona koja će vam reći da joj smisao za humor nije bitan. Štoviše, vjerujemo kako se mnoge veze zapravo svode na ono dobro staro: „Paaa.... Nasmijava me." Nažalost, priroda je napravila tako da većina muškaraca nije duhovita, na isti način na koji ne mogu svi imati crnu kosu, metar i devedeset te plave oči. Činjenica da netko nije duhovit ne čini ga manje zanimljivim.

19.06.2012. 09:07:00
http://metro-portal.hr/pet-zenskih-navika-koje-muskarci-mrze/72044/