Metro-portal.hr

objavljeno 02.11.2013. 21:31:00
ILUZIJA ŽENSTVENOSTI

Pet stvari koje žene ni mrtve ne bi priznale muškarcima da rade

Život u malom broju kvadrata sa sobom nosi i činjenicu da ćete, htjeli ne htjeli, sa svojim izabranikom morati dijeliti i puno stvari koje inače radije ne biste

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

I dok će najveća briga vašeg muškarca pri useljenju u zajednički stan biti gdje staviti televizor da osigura savršeni pogled s kauča za vrijeme nogometnog prvenstva, prosječnoj su ženi ovakve stvari znatno veći stres. Kako tomu već biva, život u malom broju kvadrata sa sobom nosi i činjenicu da ćete, htjeli ne htjeli, sa svojim izabranikom morati dijeliti i puno stvari koje inače radije ne biste. Donosimo vam pet takvih stvari za koje žene u nekoj drugoj situaciji ni mrtve ne bi priznale da rade.

1. Uživanje u masnoj i kaloričnoj hrani

Ponašanje za stolom jedna je od onih velikih malih stvari koje nam mogu reći puno toga o nekoj osobi. Upravo iz tog razloga svi pokušavamo za stolom imati iznadprosječno dobre manire, bez obzira na to kakvi smo u privatnosti svoja četiri zida. S druge strane, pomisao da će je njezin zaljubljeni muškarac gledati dok srče špagete u umaku, glođe pureću kost ili se bode u oči nezgrapnim svinjskim ražnjićem užasava mnoge žene. Ukoliko ste i vi jedna od njih, jedite nezgodnu hranu dok je on na poslu, a za vrijeme zajedničkih obroka držite se salate ili povrća.

2. Puštanje vjetrova

Tihomiri, zvonimiri i svi ostali mirevi klinički su dokazan ubojica bilo kakvog romantičnog druženja. Ništa vas neće otrgnuti jedno drugome iz zagrljaja kao strateški plasiran zvonki prdac ispod plahti. Bonus bodove za trud dobivate ukoliko prdac nevješto pokušate zataškati kašljanjem ili, u slučaju tihomira, za zlodjelo okrivite njegovog psa - čak i kad ga nema.

3. Uhođenje bivših na Facebooku

Dok neke žene koriste Fejs kako bi mogle čavrljati s prijateljima i provjeriti tko je dobio najviše kilograma od srednje škole, drugima služi za potpuno legalno uhođenje bivših frajera, jebača i simpatija. Nažalost, jednom kad počnete s nekime dijeliti život, uhođenje bivših postane puno kompliciranije, a i riskirate da vas, ukoliko shvati što se događa, proglasi luđakinjom. Žao nam je što to ovako direktno moramo reći, ali ta opservacija neće biti potpuno pogrešna.

4. Vježbanje

Bez obzira na to vježbate li u teretani ili kod kuće, rasčupana kosa, crveno lice i znojni pazusi zasigurno nisu vaše najbolje izdanje. S druge strane, ono čega većina žena nije svjesna jest da to prosječnom frajeru uopće nije toliko bitno. Činjenica da se redovito bavite tjelovježbom poslat će mu lijepu i pozitivnu poruku, puno jaču od one da vam guza u tim preuskim tajicama za vježbanje baš i ne izgleda bajno.

5. „Poslovi" na WC-u

Jedna od stvari koje šokiraju svakog muškarca koji krene otkrivati suprotni spol jest da i žene idu na WC, na kojem uglavnom rade sve ono što rade i muški. Internet je prepun smiješnih priča o ženama koje su trčale van iz stanova svojih budućih muževa obaviti veliku nuždu u obližnjem kafiću, budući da nisu htjele da različiti „sumnjivi" zvukovi iz smjera kupaonice ubiju romantičnu sliku njihovim frajerima. Isto tako, ako su već i prisiljene to obaviti u njegovom stanu, iskoristit će sve dostupne osvježivače zraka i prostora, kako njihov muškarac ne bi pomislio da kakaju išta drugo osim cvjetnih livada Provanse. Hvala vam na tome, drage naše žene!

02.11.2013. 21:31:00
http://metro-portal.hr/pet-stvari-koje-zene-ni-mrtve-ne-bi-priznale-muskarcima-da-rade/71757/