Metro-portal.hr

objavljeno 26.08.2012. 19:43:00
ANTITABU

Pet najvećih grijeha u krevetu

Upropastiti vlastiti seksualni život možete i sami, ne treba vam za to treća osoba ... pa pročitajte što treba izbjegavati

Nemojte sami zabrljati ...
Nemojte sami zabrljati ... (Shutterstock)

Katastrofa od seksualnog života može se dogoditi svakome, i ne treba u svemu tome baš uvijek tražiti krivca u nekoj trećoj osobi koja vam se uplela u vezu. Vrlo često, prema istraživanju portala ivillage.com, smo upravi mi sami krivi za to.

Najčešćih grešaka nema toliko puno, no bilo bi dobro kad biste ih uspjeli izbjeći pod svaku cijenu. 

Za početak, tu je oralni seks. Ako ga jedan od partnera odbija, ovaj drugi se osjeća stvarno glupo. Uz to, najintenzivniji orgazmi se događaju upravo zadovoljavanjem oralnim putem, stoga prvo u kupaonu na higijenu, a zatim navalite!

Strah od eksperimenata u krevetu može biti razumljiv, no jedino u slučajevima kad partner traži nešto stvarno ekstremno. Nježne igrice koje ne ozljeđuju ili ponižavaju trebale bi biti prihvatljive svima, pa makar oblačili uniforme ili korzete. U svakom slučaju, kad partner tako nešto predloži, prisjetite se svojih mokrih snova i zatražite isto.

Neznanje je sasvim različito od neiskustva, a ako ne poznajete vlastito tijelo, tu nastaju veliki problemi. Stoga, ako još niste pokušali zadovoljiti sami sebe, obavezno to napravite što prije, jer ćete tako svom partneru moći objasniti što vam najviše odgovara.

Nedostatak inicijative također spada u grijehe, jer samo ležati i čekati da partner dobije želju ili napravi sve sam/sama i nije baš neki poziv na seks. Prema tome, kad poželite seks, pokažite to partneru jasno i glasno, bez uvijanja, pa će i druga strana tako uzvratiti kad dođe vrijeme za to.

Neugodno vam je ako niste dovoljno uzbuđeni? Logično, no ako vam tijekom seksa opadne seksualna želja, vratite se na neke točke s početka članka, tipa oralnog seksa i igrica koje će vam vrlo brzo vratiti želju.

26.08.2012. 19:43:00
http://metro-portal.hr/pet-najvecih-grijeha-u-krevetu/73533/