Metro-portal.hr

objavljeno 03.01.2016. 23:01:00
MA DA?!

Penis će vam otkriti koliko ćete dugo živjeti

Erektilna disfunkcija dosad se uglavnom povezivala sa starijim muškarcima, no znanstvenici tvrde kako 20 posto muškaraca mlađih od 40 godina pate od tog problema

Problemi s potencijom nisu bezazlena stvar
Problemi s potencijom nisu bezazlena stvar (Arhiva)

Erektilna disfunkcija jedan je od problema koje muškarci definitivno ne stavljaju na velika zvona, štoviše, skrivaju je kao zmija noge, no trebali bi ipak obratiti pažnju na to jer je problem puno veći nego što izgleda (ma koliko se vama činilo da je to nemoguće).

Naime,  muškarci koji pate od erektilne disfunkcije imaju 70 posto veće šanse za raniju smrt. Razlog je jednostavan - erektilna disfunkcija stvara ozbiljne kardiovaskularne probleme,  

Do sad se erektilna disfunkcija uglavnom povezivala sa starijim muškarcima, no znanstvenici tvrde kako 20 posto muškaraca mlađih od 40 godina pate od tog problema.

Između ostalog, poznato je da je erektilna disfunkcija povezana s kardiovaskularnim čimbenicima rizika, uključujući hiperlipidemiju, hipertenziju , pretilost, dijabetes i pušenje. Poremećaj je također poznat kao faktor rizika za srčani udar i koronarne bolesti srca. 

Znači, dečki, kad krenu problemi u tom donjem segmentu ... odmah liječniku!

03.01.2016. 23:01:00
http://metro-portal.hr/penis-ce-vam-otkriti-koliko-cete-dugo-zivjeti/95832/