Metro-portal.hr

objavljeno 16.03.2013. 10:32:00
BOLEST

Pater Zvjezdan Linić obolio od tumora mozga

Karizmatik je nedavno završio u bolnici, gdje su pronašli inoperabilni tumor na mozgu

Pater Zvjezdan Linić teško je bolestan
Pater Zvjezdan Linić teško je bolestan (Facebook)

Fra Zvjezdan Linić krajem prošlog mjeseca je završio u bolnici nakon što mu je pozlilo na turneji, a sada su stigle i loše vijesti o njegovom zdravstvenom stanju. 

Naime, poznati karizmatik ima inoperabilni tumor na mozgu, a na Facebook profilu Kuća susreta Tabor objavljeno je sljedeće priopćenje:

Dragi prijatelji,

svi koji brinete i pitate za stanje patera Zvjezdana, koji molite i koji ga volite:

Mišljenje prof. Rotima koji je brinuo ovih zadnjih dana o paterovom stanju je da tumor koji je nađen nije operabilan te je preporučio liječenje radio terapijom i kemoterapijom.

Pater je danas izašao iz bolnice i vratio se u svoj Tabor.

Pater je iskreno i duboko dirnut svim vašim porukama ljubavi i svim molitvama. Molimo za razumjevanje jer pater ne stigne odgovoriti na sve poruke i mail-ove koje šaljete. Želi da znate da ih sve čita, pohranjuje u srce pa evo i ovim putem zahvaljuje na njima.

Prema preporuci prof. Rotima pater mora trenutno smanjiti sve svoje obaveze i nije baš dostupan za osobne razgovore i ispovijedi.

Toliko nam je svoje ljubavi, molitve, razumjevanja i strpljivosti darovao te vjerujemo da mu sad možemo svi skupa uzvratiti na isti način...

Pokušat ćemo vam s vremena na vrijeme pisati o stanju našeg patera i o nekim njegovim mogućim aktivnostima, a koje će biti uskladjene sa preporukama liječnika 

Završavamo ovo malo obraćanje paterovim zahvalama za sve dobro koje mu u ovoj situaciji darujete svojim molitvama.

 

16.03.2013. 10:32:00
http://metro-portal.hr/pater-zvjezdan-linic-obolio-od-tumora-mozga/77077/