Metro-portal.hr

objavljeno 31.01.2014. 00:37:27
2014.

Pas - godišnji kineski horoskop za 2014.

Za Psa će 2014. godina biti godina uglavnom dobre sreće i relativnog uspjeha, koji će iz njega izvući ono najbolje

Pas - godišnji kineski horoskop za 2014.
Pas - godišnji kineski horoskop za 2014. (Metro)

Pas će u godini Konja iskusiti kako je to kad vas pomazi sreća, no jednako tako naučit će i lekcije loše sreće koja se jednostavno ne da izbjeći, ma koliko se trudili. Godina će biti ispunjena dobrim prilikama na privatnom i poslovnom planu, no sve od njih neće biti moguće zgrabiti i iskoristiti. Ne dozvolite da vas jedan neuspjeh baci u depresiju jer će se nova šansa pojaviti iza prvog ugla.

Bez obzira na sve zapreke koje će se pojavljivati na vašem putu ove godine, sve dok ćete imati snage i mudrosti prilagoditi se novonastaloj situaciji, rezultat će uvijek biti pozitivan. Na taj vam način zvijezde šalju poruku da nikada ne treba odustajati i posao ostavljati napola dovršen, jer će vam se na kraju takvo ponašanje obiti o glavu. Ipak, sve u svemu, ovo će biti odlična godina za vas.

KARIJERA

Karijera kreće definitivno na bolje, jer vam se otvaraju neke prilike za napredovanje ili promjenu posla koja bi vas mogla odvesti u posve nove vode, no ne brinite, snaći ćete se prije nego što mislite da je to moguće. Iako ćete imati žestoku konkurenciju, možete i znate raditi bolje i više od suparnika, stoga se morate bojati jedino zakulisnih igara. Uspostavite korektne odnose sa svim kolegama i neće vam bacati klipove pod noge što je vama sasvim dovoljno da uspijete.

MATERIJALNA SITUACIJA

Materijalna situacija će se poboljšavati s napredovanjem na poslu, no ove godine ne možete očekivati druge izvore prihoda osim redovnih. Jednostavno, tako će se poklopiti da sve prilike koje vam se ukažu za dodatnu zaradu nećete moći iskoristiti zbog obaveza na poslu. Stoga, budite disciplinirani potrošač i ne dozvolite da vas uspjeh na poslu zanese i da počnete trošiti iznad svojih mogućnosti. Posebno se čuvajte prijedloga za brzu zaradu, oni su izuzetno loše aspektirani ove godine.

nastavi čitati dolje

VEZE

Ove ćete se godine nešto više družiti s ljudima nego inače, što će između ostaloga biti i posljedica povećane popularnosti na poslu. Slobodni Psi mogu slobodnu u potragu za novim partnerom, bit će uspješna i kvalitetna pa ćete moći dobar dio godine provesti uživajući u novoj vezi. Bračni život Pasa bit će harmoničan i pun romantike i sreće, nakon dužeg vremena moći ćete se potpuno opustiti u obiteljskom okruženju što će vam dati potrebnu energiju za posao.

ZDRAVLJE

Što se tiče zdravstvenog stanja, kako možete i sami pretpostaviti, povećanje aktivnosti na poslu donijet će manje vremena za fizičke aktivnosti i više nezdrave hrane, što će u dva navrata tijekom godine natjerati vaše tijelo da zatraži pomoć. Iako će to biti manji problemi, odmah im posvetite punu pažnju kako se ne bi razvili u kronične probleme. Naročito je ugrožena probava, bubrezi i mjehur. 

Provjerite što očekuje ostale znakove u godini Konja
   
 
 
   
 Štakor Bivol Tigar 
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza 
 Majmun Pijetao 
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.01.2014. 00:37:27
http://metro-portal.hr/pas-godisnji-kineski-horoskop-za-2014/83005/