Metro-portal.hr

objavljeno 20.11.2012. 07:54:00
WOW!!

Party United - odbrojavanje do cjelonoćne glazbene eksplozije

Urbana i klupska scena Zagreba oživjet će u subotu 24. studenog kroz nezaboravni happening kojeg za vas priprema - Party United

Nouvelle Vague stižu na Party United
Nouvelle Vague stižu na Party United (Arhiva)

Ostalo je manje od tjedan dana do subote i početka četvrtog po redu klupskog spektakla Party United. Riječ je o glazbenom događaju koji pokriva više žanrova, od elektronike do live performansa vrhunskih izvođača svjetskoga renomea. Ovaj put glavne su snage koncentrirane na 2 off lokacije gdje će nastupiti Party United headlineri. U Tvornici na Live Stage-u koncert će održati Nouvelle Vague i zagrebački Headoneast kojem je ovo povratnički nastup, a u Pogonu Jedinstvo na Electronic Stage-u zvukovima odlične elektronike zabavljat će vas Ladytron DJ set (u izvedbi Mire Aroyo) te američki DJ i producent - Ambivalent (US, M_nus), jedan od predvodnika berlinske techno/minimal scene. U Pogonu ćemo također slušati britanski dvojac Author live (Jack Sparrow i Ruckspin) s dubstep i bass ritmovima koji su "razdrmali" i Dimensions ove godine, a sve uz pomoć Odiuma i Baste iz zagrebačkog DJ kolektiva Protokol.

Ako imalo pratite klupsku i urbanu glazbu ova imena vam nisu nepoznanica, pogotovo francuski cover bossa nova band Nouvelle Vague, a za ljubitelje elektronike ne treba objašnjavati što znači Ladytron, ali ovaj put u raznovrsnom i glazbeno širokom spektru koji će nam kroz DJ set predstaviti njihova članica Mira Aroyo. Ona je kao DJ već puno puta nastupala na brojnim svjetskim festivalima, raznim klubovima i uvijek je iznova oduševljavala izborom glazbe.

Programi će se održavati i u 13 najboljih zagrebačkih klubova, a moći ćete kupiti 3 kategorije karata - ovisno što preferirate. GOLD ticket po cijeni od 180/200kn s kojom ulazite na Live i Electronic Stage te u sve klubove, zatim SILVER ticket od 70/90kn za Electronic Stage i sve klubove te za 40kn CLUB ticket koji vrijedi za 13 najposjećenijih klubova koji isto spremaju raznolik klupski program.

Bilo koja kupljena karta omogućava vožnju shuttle busevima cijelu noć po posebnim party linijama od kluba do kluba. Party United službeno počinje koncertom u Tvornici u 21h. Nemojte kasniti, jer osim što ćete premijerno čuti nove pjesme, Nouvelle Vague za zagrebački nastup priprema i nešto vrlo vizualno atraktivno u suradnji s plesačicom Zulom iz pariškog Crazy Horsea.

U programu sudjeluju: Aquarius, Gjuro, Groove, Hemingway Bar Tuškanac, In Bar, Maraschino, Močvara, Pepermint, Pogon Jedinstvo, Purgeraj, Sax, Shamballa, Sirup, Tvornica Kulture i VIP Club.

Više detalja potražite na službenoj web stranici eventa

20.11.2012. 07:54:00
http://metro-portal.hr/party-united-odbrojavanje-do-cjelonocne-glazbene-eksplozije/74973/