Metro-portal.hr

objavljeno 05.06.2016. 23:01:00
HE HE

Par zanimljivosti o seksu koje vrijedi zapamtiti

Seks je ljudska aktivnost koja oko sebe ima vjerojatno najveći broj mitova i legendi, no jednako tako i vrlo zanimljivih činjenica

Seks je vrlo zanimljiv :)
Seks je vrlo zanimljiv :) (Shutterstock)

Seks je dovoljno zanimljiv da se o njemu može čitati satima, a jedino što je od toga je bolje je - seksati se satima, naravno.

No, to je bajka ...mit koji se prenosi usmenom predajom o "frendu koji ima frenda ...", a u stvarnosti je situacija drastično različita - prosječan seks traje od 3 do 7 minuta, ne više, kad računamo samo penetraciju.

>> Interesantne činjenice o seksu >>

Naravno, vama se ponekad čini kao vječnost, no zapravo nije tako. Stručnjaci tvrde da bi 12 do 13 minuta bilo idealno, no rijetki uspijevaju izdržati toliko.

Vrhunac svakog seksa je, očekivano, orgazam, a ženski traju čak 4 puta duže od muških, jer prosječni muški orgazam traje 6 sekundi, dok žene uživaju u tom osjećaju i duže od 20 sekundi. 

>> Cool činjenice iz svijeta seksa >>

Tako je seks puno češći u ljetnim mjesecima, kad ga žene naročito vole zbog svog bolje razvijenog njuha koji tada osjeća intenzivne mirise. Kako muškarci izlučuju kemikalije iz žlijezda lojnica kad ih neka žena seksualno zainteresira, nije ni čudo da ima više akcije.

I da, obavezan podatak za kraj - prosječna veličina penisa u erekciji je 12 do 15 centimetara

05.06.2016. 23:01:00
http://metro-portal.hr/par-zanimljivosti-o-seksu-koje-vrijedi-zapamtiti/98495/