Metro-portal.hr

objavljeno 07.12.2012. 22:19:00
MMMMM

Par važnih stvari koje niste znali o seksu

I najbolji ne znaju sve, pa nemojte čekati već se bacite na čitanje kako biste upotpunili svoju riznicu znanja

Znate li koji je dio klitorisa najosjetljiviji
Znate li koji je dio klitorisa najosjetljiviji (FreeDigitalPhotos)

Već sama anatomija i veličina tijela govori da nije moguće da si svi ljudi jednako odgovaraju u seksu. Naime, proporcije naših intimnih dijelova su različite, pa vam u principu seks s majstorom ili majstoricom može biti potpuno bezveze zbog čiste nekompatibilnosti.

Stoga, nikad nije na odmet saznati neke nove stvari o ljudskom tijelu kako bi se mogli prilagoditi baš svakoj situaciji. Primjerice, vjerujemo da većini nije poznata činjenica da je gornji lijevi kvadrant klitorisa daleko najosjetljiviji na podražaje. Recept: kružni pokreti koji završavaju na vrhu i orgazam stiže u valovima.

Žene imaju tu prednost da, za razliku od muškaraca, orgazme mogu doživljavati u serijama i ne postoji ograničenje u broju. Naravno, intenzivna aktivnost u intimnom području može izazvati iritaciju ili peckanje, što ipak neće smanjiti sposobnost postizanja orgazma. Da bi muškarcima izvadili mast do kraja, što više orgazama žena doživi, skraćuje se vrijeme između njih ...

Nakon seksa raste razina estrogena u krvi, pa je kosa sjajnija, oči veće i bistrije a koža glađa, što jednom riječju znači da smo nakon seksa ljepši.

Čisto za podsjetnik na kraju: ovulacija ženama donosi više testosterona u krvi, što ih čini bitno napaljenijim nego inače, a bolja cirkulacija krvi do genitalija olakšava postizanje orgazma ...

07.12.2012. 22:19:00
http://metro-portal.hr/par-vaznih-stvari-koje-niste-znali-o-seksu/75302/