Metro-portal.hr

objavljeno 17.03.2014. 21:31:00
AHA!

Par tajni o ženama koje svaki muškarac treba znati

Ako i dalje mislite da je ženski mozak prekompliciran i da ga ne možete shvatiti, pokušajte ovako ...

izmjenjivanje sitnih nježnosti tijekom dana bit će odlična predigra za noć.
izmjenjivanje sitnih nježnosti tijekom dana bit će odlična predigra za noć. (Shutterstock)

Dakle, žene vole predigru i ne mogu si pomoći. Možete ih, tu i tamo, navući na neki brzi seks bez predigre na nekim čudnim mjestima, ali inače ... nema predigre, nema seksa. E sad, što je zapravo predigra?

Predigra je i zajedničko pranje suđa, brisanje prašine i pospremanje stana, vjerovali ili ne. Istraživanja su dokazala da je upravo obavljanje kućanskih poslova najjači afrodizijak za žene, pa ako vam je draga bezvoljna kad dođe s posla, pregaču oko pasa, krpu u ruke i navalite ...

Neke male šanse da to nećete morati raditi imate jedino u slučaju da spadate u kategoriju "loših momaka", a žena ovulira. Naime, u tih par dana žensko tijelo žudi za dominantnim frajerom koji ima očiti višak testosterona, dok će ostatak mjeseca i njen dosadni, predvidljivi mužić biti sasvim dovoljan.

Zašto je tome tako? Znanstvenici vjeruju da se radi o evoluciji - takvi frajeri trebali bi moći preživjeti u svakoj situaciji, od nuklearne katastrofe do puknutog nokta na premijeri i snaći se usred slijetanja neprijateljski raspoložene izvanzemaljske flote.

Što još žene žele? Dobre gene za svoje potomstvo. Tu vam teško možemo pomoći ako majka i otac nisu prenijeli sve svoje dobre strane na vas ... 

17.03.2014. 21:31:00
http://metro-portal.hr/par-tajni-o-zenama-koje-svaki-muskarac-treba-znati/83871/