Metro-portal.hr

objavljeno 12.06.2016. 23:00:00
MMM :)

Par savjeta za odličan oralni seks

Kako partneri nisu baš iskreni i otvoreni po pitanju svojih želja u krevetu donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam olakšati posao

Sve što trebate znati o oralnom seksu
Sve što trebate znati o oralnom seksu (Arhiva)

Cilj oralnog seksa je zajednički užitak i uzbuđenje, a to bi trebao biti obostrani užitak. Za sve je potrebno iskustvo i vještina koja se stječe vježbom.

Kako partneri nisu baš iskreni i otvoreni po pitanju svojih želja u krevetu donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam olakšati posao.

Njegujte osjetljiva područja - kako biste postigli da vašem muškarcu klecaju koljena dok mu pružate oralno zadovoljstvo pokušajte se zadržati na dijelovima tijela koja su posebno osjetljiva - glaviću penisa, testisima i perineumu (tajno i vrlo osjetljivo mjesto između testisa i anusa).

Vaš muškarac će također cijeniti i pažnju koju pridodajete cijelog dužini njegovog penisa bilo da koristi usta, jezik, ruku. Dobra simulacija penisa duž cijele dužine omogućit će da vaš partner lakše postigne orgazam.

Koristite se rukama - ukoliko je penis vašeg partnera veći ili širi vrlo je teško obujmiti cijeli penis ustima. No ne brinite, ne morate ga primiti ustima cijelog.

Jednostavan trik za uspješno oralno zadovoljavanje je korištenje ruku i usta. Poslužite se vlastitom slinom ili pak lubrikantom koji je jestiv. Pokrečite ruke u ritmu gore-dolje dok penis vašeg partnera nije potpuno tvrd, potom uključite i usta. Radnje rukama sinkronizirajte s pokretima usta.

Uključite ostala područja u igru - oralni seks podrazumijeva korištenje usta do maksimalnog efekta, na penisu i ostalom osjetljivom području.

Pokušajte jako nježno cuclati njegove testise, jedno po jedno. Lagano ljubite unutarnju stranu bedara. Ližite njegov osjetljivi perineum .

12.06.2016. 23:00:00
http://metro-portal.hr/par-savjeta-za-odlican-oralni-seks/98608/